pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tolimųjų Rytų saldumynų rūšys

Tolimųjų Rytų saldumynų rūšys

Saldžiai Sūrūs Sausainiai: Receptas iš Beatos Virtuvės

Saldžiai Sūrūs Sausainiai: Receptas iš Beatos Virtuvės

Kaip iškepti tobulą vištieną orkaitėje: patarimai ir triukai

Kaip iškepti tobulą vištieną orkaitėje: patarimai ir triukai

Kokoso drožlės: maistinė vertė ir panaudojimas

Kokoso drožlės: maistinė vertė ir panaudojimas

Salotos su duonos skrebučiais: receptai ir patarimai

Salotos su duonos skrebučiais: receptai ir patarimai

Levandų aliejaus gamyba namuose: aromaterapijos paslaptys

Levandų aliejaus gamyba namuose: aromaterapijos paslaptys

Brokolių Kepimas Ant Grotelių: Skanūs Ir Sveiki Receptai

Brokolių Kepimas Ant Grotelių: Skanūs Ir Sveiki Receptai

Konditerijos įranga konuso picos gamybai

Konditerijos įranga konuso picos gamybai

Duonos gira angliškai: viskas, ką reikia žinoti

Duonos gira angliškai: viskas, ką reikia žinoti

Bulviniai Blynai su Mėsa - Gardus ir Sotus Patiekalas

Dedame keptuvę ant kaitros, apšlakstome aliejumi ir šaukštu dedame bulvių tarkių tešlos suformuojame apvalainą blyną keptuvėje , ant šio blyno mažesnį skersmeniu mėsos sluoksnį ir galop ant viršaus dar sluoksnį bulvių tarkių tešlos.

Bulviniai Blynai su Mėsa - Gardus ir Sotus Patiekalas

Marinuotos pupelės: greitas receptas ir puikus garnyras

Marinuotos pupelės: greitas receptas ir puikus garnyras

Gardūs Lukštentų Midijų Receptai: Lengvai ir Greitai

Gardūs Lukštentų Midijų Receptai: Lengvai ir Greitai

Kaip marinuoti šviežią silkę: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti šviežią silkę: receptai ir patarimai