pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Salotos su tunu ir avokadu: egzotiškas skonis Jūsų pietums

Salotos su tunu ir avokadu: egzotiškas skonis Jūsų pietums

Tobulas agurkų marinatas: pasidalinkite savo receptais!

Tobulas agurkų marinatas: pasidalinkite savo receptais!

Kas yra sveika mityba: pagrindiniai principai ir patarimai

Kas yra sveika mityba: pagrindiniai principai ir patarimai

Agurkų sriuba: receptai, kaloringumas ir naudingos savybės

Agurkų sriuba: receptai, kaloringumas ir naudingos savybės

Kokosiniai sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Kokosiniai sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Mityba nėštumo metu: ką valgyti, kad jaustumėtės gerai

Mityba nėštumo metu: ką valgyti, kad jaustumėtės gerai

Baltoji Arbata: Skonis, Savybės ir Gamybos Ypatumai

Baltoji Arbata: Skonis, Savybės ir Gamybos Ypatumai

Kosminiai margučiai: kiaušinių virimo vyne receptas

Kosminiai margučiai: kiaušinių virimo vyne receptas

Arabinių Jazminaičių (Jasminum sambac) Eterinio Aliejaus Savybės

Arabinių Jazminaičių (Jasminum sambac) Eterinio Aliejaus Savybės

Cikorijos kava: nauda ir žala

Cikorijos kava: nauda ir žala

Įdaryti makaronai: receptai kiekvienam skoniui

Įdaryti makaronai: receptai kiekvienam skoniui

Cukinijų žiedai: unikalūs ir gardūs receptai

Cukinijų žiedai: unikalūs ir gardūs receptai

Medetkų tepalas su kiaulės taukais: receptas ir nauda

Medetkų tepalas su kiaulės taukais: receptas ir nauda

Sveikos Mitybos Standartai ir Rekomendacijos Lietuvoje

Sveikos Mitybos Standartai ir Rekomendacijos Lietuvoje

Mesos Rukinimas Alytuje - Tradicijos ir Šiuolaikiniai Metodai

Autorius Gitana Murnikaitė Leidėjas Ūkininko patarėjas Išleidimo metai 1999 Knygos puslapių skaičius 43 Formatas 13x20, minkšti viršeliai ISBN ar kodas 4770811492030.

Mesos Rukinimas Alytuje - Tradicijos ir Šiuolaikiniai Metodai

Pražangialapių mirtenių aliejus: nauda ir panaudojimas

Pražangialapių mirtenių aliejus: nauda ir panaudojimas