pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Mitybos Tinklas: Kas Tai Yra ir Kodėl Jis Svarbus?

Mitybos Tinklas: Kas Tai Yra ir Kodėl Jis Svarbus?

Naminis duonos raugas pagal Beatą: lengvai ir skaniai

Naminis duonos raugas pagal Beatą: lengvai ir skaniai

Paprastas varškės apkepas su ryžiais – receptas

Paprastas varškės apkepas su ryžiais – receptas

Žuvies Sriuba su Lašiša: Kreminė ir Aromatinga Sriuba Jūsų Stalui

Žuvies Sriuba su Lašiša: Kreminė ir Aromatinga Sriuba Jūsų Stalui

Sventiniai Velyku Patiekalai: Receptai ir Tradicijos

Sventiniai Velyku Patiekalai: Receptai ir Tradicijos

Juodosios Arbatos Nauda ir Žala: Išsamus Žvilgsnis

Juodosios Arbatos Nauda ir Žala: Išsamus Žvilgsnis

Smagūs ir Lengvai Paruošiami Pusryčiai Vaikams

Smagūs ir Lengvai Paruošiami Pusryčiai Vaikams

Šiuolaikinių paauglių mitybos įpročiai ir tradiciniai lietuvių kulinarijos papročiai

Šiuolaikinių paauglių mitybos įpročiai ir tradiciniai lietuvių kulinarijos papročiai

Tobulas Veršienos Nugarinės Kepsnys: Gurmaniškas Receptas Jūsų Virtuvei

Tobulas Veršienos Nugarinės Kepsnys: Gurmaniškas Receptas Jūsų Virtuvei

„Möller's“ Žuvų Taukų Sudėtis ir Nauda

„Möller's“ Žuvų Taukų Sudėtis ir Nauda

E mityba.lt: jūsų gidas į sveiką ir subalansuotą mitybą

E mityba.lt: jūsų gidas į sveiką ir subalansuotą mitybą

Nerafinuoto Aliejaus Kaina ir Savybės: Kaip Teisingai Pasirinkti?

Nerafinuoto Aliejaus Kaina ir Savybės: Kaip Teisingai Pasirinkti?

Rūkytos žuvies mišrainė: klasikinis skonis su žirneliais!

Rūkytos žuvies mišrainė: klasikinis skonis su žirneliais!

Gardus naminis sviestas: žingsnis po žingsnio

Gardus naminis sviestas: žingsnis po žingsnio

Duona su lašinukais: receptas ir tradicijos

Duona su lašinukais: receptas ir tradicijos

Lietiniai blynai su mėsa: tradicinis receptas ir patarimai

Lietiniai blynai su mėsa: tradicinis receptas ir patarimai