
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Į skardą kepimui dedame sluoksnį virtų ryžių,sluokksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų,kepintų su svogūnais, ir užpilame padažu majonezą sumaišome su pomidorų padažu įdedame krapų ir įpjaustome raugintų agurkėlių ,ir taip pat darome dar karta pradedant ryžiais, viską sudėjus užbarstyti fermentinio sūrio ir kepti orkaitėje maždaug 30 min.