pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ryžiai troškinti su daržovėmis: gardus ir lengvai paruošiamas receptas

Ryžiai troškinti su daržovėmis: gardus ir lengvai paruošiamas receptas

Vieno kąsnio užkandžiai su mocarela: receptai

Vieno kąsnio užkandžiai su mocarela: receptai

Kepti Sumuštiniai su Varškės Sūriu: Gurmaniški Receptai

Kepti Sumuštiniai su Varškės Sūriu: Gurmaniški Receptai

Moliūgų sėklų aliejus: nauda sveikatai ir grožiui

Moliūgų sėklų aliejus: nauda sveikatai ir grožiui

Eterinių aliejų distiliavimo procesas

Eterinių aliejų distiliavimo procesas

Keptas pelėsinis sūris: receptai ir idėjos

Keptas pelėsinis sūris: receptai ir idėjos

Guliašo sriuba su jautiena: šildanti ir soti sriuba

Guliašo sriuba su jautiena: šildanti ir soti sriuba

Užkepėlė su vištiena ir ryžiais - Skani ir paprasta vakarienė

Į skardą kepimui dedame sluoksnį virtų ryžių,sluokksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų,kepintų su svogūnais, ir užpilame padažu majonezą sumaišome su pomidorų padažu įdedame krapų ir įpjaustome raugintų agurkėlių ,ir taip pat darome dar karta pradedant ryžiais, viską sudėjus užbarstyti fermentinio sūrio ir kepti orkaitėje maždaug 30 min.

Užkepėlė su vištiena ir ryžiais - Skani ir paprasta vakarienė

Didžiausias makaronų pasirinkimas: nuo tradicinių iki egzotinių skonių

Didžiausias makaronų pasirinkimas: nuo tradicinių iki egzotinių skonių

Eterinių aliejų distiliavimo procesas

Eterinių aliejų distiliavimo procesas

Bulvių Kalorijos ir Maistinė Vertė: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti

Bulvių Kalorijos ir Maistinė Vertė: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti

Karšti Mėsos Užkandžiai: Receptai Įvairioms Progoms

Karšti Mėsos Užkandžiai: Receptai Įvairioms Progoms

Vytintos lašišos juostelės: receptas ir kulinariniai eksperimentai

Vytintos lašišos juostelės: receptas ir kulinariniai eksperimentai

Imbieriniai Sausainiai: Receptas su Prieskoniais

Imbieriniai Sausainiai: Receptas su Prieskoniais

„Margarita“ Veido ir Kūno Aliejus: Apžvalga ir Sudėtis

„Margarita“ Veido ir Kūno Aliejus: Apžvalga ir Sudėtis

Naminio sūrio gamyba: nuo ingredientų iki receptų

Naminio sūrio gamyba: nuo ingredientų iki receptų

Burokėlių Sriuba su Šonkauliukais: Tradicinis Receptas

Burokėlių Sriuba su Šonkauliukais: Tradicinis Receptas

Trinta Sriuba: Trys Puikūs Receptai

Trinta Sriuba: Trys Puikūs Receptai