pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Skanių salotų idėjos prie vištienos kepsnio

Gaminame padažą dubenėlyje šakute sutriname likusį avokadą, įspaudžiame citrinos sultis, pilame aliejų, sojų padažą, beriame česnako granules ir išmaišome.

Skanių salotų idėjos prie vištienos kepsnio

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai

Svarbiausias dalykas, kepant steiką - teisingai pasirinkti gaminimo trukmę pagal tai, kokio paruošimo lygio mėsos norite - vos keliomis minutėmis ilgiau ar trumpiau kepto kepsnio skonis gali skirtis kardinaliai.

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai

Morkų veislių sąrašas auginimui Lietuvoje

Morkų veislių sąrašas auginimui Lietuvoje

Makaronai su dešrelėmis – greitas ir gardus receptas

Makaronai su dešrelėmis – greitas ir gardus receptas

Obuolių Pyrago Receptai su Grietine

Obuolių Pyrago Receptai su Grietine

Žuvies kepimo orkaitėje patarimai: kaip iškepti tobulą žuvį

Žuvies kepimo orkaitėje patarimai: kaip iškepti tobulą žuvį

Kas per vasara vardu pyragas

Kas per vasara vardu pyragas

Vištienos Piršteliai su Padažu: Lengvas ir Skanus Receptas

Vištienos Piršteliai su Padažu: Lengvas ir Skanus Receptas

Kijevo Kotletai Kiaulienos Receptas

Kijevo Kotletai Kiaulienos Receptas

Kava be Kofeino Nėštumo Metu: Nauda ir Rizika

Kava be Kofeino Nėštumo Metu: Nauda ir Rizika

Ar galima šaldyti šparagines pupeles: patarimai ir gudrybės

Ar galima šaldyti šparagines pupeles: patarimai ir gudrybės

Kopūstų Sriuba su Jautienos Frikadelėmis: Tradicinis Receptas

Kopūstų Sriuba su Jautienos Frikadelėmis: Tradicinis Receptas

Lengvai Paruošiami Užkandžiai: Receptai Įvairioms Progoms

Lengvai Paruošiami Užkandžiai: Receptai Įvairioms Progoms

Jautienos guliašas su grybais: receptas

Jautienos guliašas su grybais: receptas