Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.
Be to bulvių košę galima maišyti su kitomis virtomis ar garintomis daržovėmis morkomis, saldžiosiomis bulvėmis, saliero gumbu, moliūgu, žiediniu kopūstu, brokoliu.
Pabaigoje suberiame virtas pupeles tinka konservuotos , pasmulkintas petražoles ir krapus, įspaudžiame citrinų sulčių, pagardiname šviežiai maltais pipirais ir viskas valgome.