
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Ferma įsikūrusi Aberdynšyre sritis Škotijos šiaurės rytuose žymi savo nepaliesta natūralia gamta, o jos šiaurinius ir rytinius krantus skalauja Šiaurės jūra sukurianti ypatingas klimato sąlygas.
Vištienos blyneliai Patiekalo šalis Lietuva Sudėtingumas 2 Ingridientai 5-6 vištienos krūtinėlių file 2-3 šaukštai majonezo 1 šaukštas miltų prieskoniai Gaminimas Vištienos file supjaustyti mažais gabaliukais.