pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Argano Aliejaus Naudojimas: Maroko Stebuklas Jūsų Grožiui

Argano Aliejaus Naudojimas: Maroko Stebuklas Jūsų Grožiui

Spageti su malta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Spageti su malta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Tobulai kepta vištiena keptuvėje: kiek laiko ir kaip tai padaryti?

Tobulai kepta vištiena keptuvėje: kiek laiko ir kaip tai padaryti?

Perlinėmis Kruopomis Įdaryta Višta: Receptas ir Patarimai

Perlinėmis Kruopomis Įdaryta Višta: Receptas ir Patarimai

Neringos Blogas: Skanūs Vištienos Kotletai

Neringos Blogas: Skanūs Vištienos Kotletai

Kaip Kepti Vištienos Kepenėles: Receptai Ir Patarimai

Kaip Kepti Vištienos Kepenėles: Receptai Ir Patarimai

Ant grotelių kepta skumbrė: aromatinga ir skani vakarienė

Ant grotelių kepta skumbrė: aromatinga ir skani vakarienė

Baltymai, riebalai ir angliavandeniai: pagrindinės maistinės medžiagos ir jų funkcijos

Baltymai, riebalai ir angliavandeniai: pagrindinės maistinės medžiagos ir jų funkcijos

Žuvies perdirbimo cecho reikalavimai Lietuvoje

Žuvies perdirbimo cecho reikalavimai Lietuvoje

Paprikų, pupelių ir pomidorų troškinys: receptas ir patarimai

Paprikų, pupelių ir pomidorų troškinys: receptas ir patarimai

Įdomūs faktai apie tinginius

Įdomūs faktai apie tinginius

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Nevalytų Kvietinių Miltų Duonos Receptai: Sveikesnė Alternatyva

Nevalytų Kvietinių Miltų Duonos Receptai: Sveikesnė Alternatyva