pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Keptas Įdarytas Karpis: Receptai ir Gudrybės

Keptas Įdarytas Karpis: Receptai ir Gudrybės

Naminės Kvietinės Duonos Receptas

Naminės Kvietinės Duonos Receptas

Žuvys Joniškio 2 Tvenkinyje: Įžuvinimas ir Žvejybos Taisyklės

Žuvys Joniškio 2 Tvenkinyje: Įžuvinimas ir Žvejybos Taisyklės

Juodosios arbatos nauda gydant apsinuodijimą

Juodosios arbatos nauda gydant apsinuodijimą

Kaip Iškepti Pyragą Su Razinomis: Receptas

Kaip Iškepti Pyragą Su Razinomis: Receptas

Austriškas pyragas su varške ir persikais

Austriškas pyragas su varške ir persikais

Tvenkinio žuvų maitinimo patarimai

Tvenkinio žuvų maitinimo patarimai

Žemaičių blynai orkaitėje: sveikesnė ir paprastesnė versija

Žemaičių blynai orkaitėje: sveikesnė ir paprastesnė versija

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Jeigu po šio troškinimo ryžiai vis tiek kietoki, tai juos pabadykite - per visą ryžių ilgį bet nesiekiant zirvak peiliu padarykite duobutes ir į jas įpilkite truputį verdančio vandens, vėl viską sandariai uždenkite ir dar 5-10 min.

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Lovys Mėsai Sūdyti - Viskas, Ką Reikia Žinoti

Attendees can participate in readings from special guests, explore and connect with an array of free literacy programs and resources and sign up for a Mesa Library card.

Lovys Mėsai Sūdyti - Viskas, Ką Reikia Žinoti

Tradicinis Seklyčios Pyrago Receptas

Tradicinis Seklyčios Pyrago Receptas

Žuvies perdirbimo cecho reikalavimai Lietuvoje

Žuvies perdirbimo cecho reikalavimai Lietuvoje

„Monday Office“: Prabangi Bendradarbystės Erdvė Vilniaus Verslo Centre „Green Hall 2“

„Monday Office“: Prabangi Bendradarbystės Erdvė Vilniaus Verslo Centre „Green Hall 2“

"Kėdainių duona" UAB Istorija ir Tradicijos

"Kėdainių duona" UAB Istorija ir Tradicijos

Skani ir puri kiaušinienė su varške: paprastas receptas

Skani ir puri kiaušinienė su varške: paprastas receptas

Naminė duona su džiovintais vaisiais: receptai ir idėjos

Naminė duona su džiovintais vaisiais: receptai ir idėjos

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai

„Monday Office“: Prabangi Bendradarbystės Erdvė Vilniaus Verslo Centre „Green Hall 2“

„Monday Office“: Prabangi Bendradarbystės Erdvė Vilniaus Verslo Centre „Green Hall 2“

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Viskas pasūdoma pagal skonį arba dedama šiek tiek daugiau druskos ryžiai ją sugers ir verdama ant vidutinės ugnies mažiausiai 40 minučių, kol mėsa suminkštės.

Plovas su Jautiena - Tobulas Receptas Autentiškam Skoniui

Ksaveros Vaištarienės "Mitybos abėcėlė" ir sveikos gyvensenos svarba

Ksaveros Vaištarienės "Mitybos abėcėlė" ir sveikos gyvensenos svarba