pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Firminis jautienos ir burokėlių receptas

Firminis jautienos ir burokėlių receptas

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Traškūs marinuoti agurkai: receptai ir patarimai

Traškūs marinuoti agurkai: receptai ir patarimai

Gedulingi Pietūs Druskininkuose: Ką Galima Rasti?

Gedulingi Pietūs Druskininkuose: Ką Galima Rasti?

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Sriuba su kokosų pienu ir keptomis daržovėmis: receptas

Sriuba su kokosų pienu ir keptomis daržovėmis: receptas

Skanūs ir sveiki avižiniai blynai: klasikinis receptas

Skanūs ir sveiki avižiniai blynai: klasikinis receptas

Skaniausias Žagarėlių Receptas

Skaniausias Žagarėlių Receptas

Kada į Europą atvežtos bulvės, kukurūzai ir tabakas?

Kada į Europą atvežtos bulvės, kukurūzai ir tabakas?

Lėtai Kepto Jautienos Kumpio Receptas: Kulinarinės Paslaptys ir Patarimai

Lėtai Kepto Jautienos Kumpio Receptas: Kulinarinės Paslaptys ir Patarimai

Angliavandeniai: rūšys, virškinimas ir paros norma

Angliavandeniai: rūšys, virškinimas ir paros norma

Spanguolių padažas prie avienos: receptai ir patarimai

Spanguolių padažas prie avienos: receptai ir patarimai

Klasikinės Picos Receptas: Pasigaminkite Tikrą Itališką Picą Namuose

Klasikinės Picos Receptas: Pasigaminkite Tikrą Itališką Picą Namuose

Vištienos Filė su Šonine: Nuodėmingai Gardus Receptas

Vištienos Filė su Šonine: Nuodėmingai Gardus Receptas

Juodųjų Serbentų Lapų Arbatos Nauda

Juodųjų Serbentų Lapų Arbatos Nauda

Šviežios salotos su brokoliais: receptai ir gaminimo būdai

Šviežios salotos su brokoliais: receptai ir gaminimo būdai

Jautienos Išpjovos Steikas: Restorano Lygio Patiekalas Jūsų Namuose

Jautienos Išpjovos Steikas: Restorano Lygio Patiekalas Jūsų Namuose

Arbatos nauda širdžiai: ką svarbu žinoti?

Arbatos nauda širdžiai: ką svarbu žinoti?