pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Šaltibarščiai: The Quintessential Lithuanian Cold Beet Soup

Šaltibarščiai: The Quintessential Lithuanian Cold Beet Soup

Cikorijos šaknų gėrimas – nauda sveikatai ir galimas poveikis rūgštingumui

Cikorijos šaknų gėrimas – nauda sveikatai ir galimas poveikis rūgštingumui

Kepta višta įdaryta obuoliais: Močiutės Birutos receptas

Kepta višta įdaryta obuoliais: Močiutės Birutos receptas

Bulvių pjaustymo šiaudeliais technika

Bulvių pjaustymo šiaudeliais technika

Šventinis Velykų stalas: geriausi mėsos patiekalų receptai

Šventinis Velykų stalas: geriausi mėsos patiekalų receptai

Traškios ir Skanios: Patarimai, Kaip Kepti Šparagines Pupeles

Traškios ir Skanios: Patarimai, Kaip Kepti Šparagines Pupeles

Burokėlių salotos žiemai: paprikų ir svogūnų skonio harmonija

Burokėlių salotos žiemai: paprikų ir svogūnų skonio harmonija

Lazanija su varške, špinatais ir brokoliais: gardus receptas

Lazanija su varške, špinatais ir brokoliais: gardus receptas

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Maisto tinklaraščiai: įkvėpimas kiekvienai dienai

Maisto tinklaraščiai: įkvėpimas kiekvienai dienai

Šokoladinis Slyvų Pyragas: Sodrus Desertas Jūsų Stalui

Šokoladinis Slyvų Pyragas: Sodrus Desertas Jūsų Stalui

Kibinai su Faršu: Tradicinis Receptas

Kibinai su Faršu: Tradicinis Receptas

Vegetariški grikių kotletai: paprasti receptai

Vegetariški grikių kotletai: paprasti receptai

Naminio Riešutų Sviesto Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Virtuvėje

Naminio Riešutų Sviesto Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Virtuvėje

Gardus jautienos kulninės troškinys: receptai ir gaminimo paslaptys

Gardus jautienos kulninės troškinys: receptai ir gaminimo paslaptys

Skoningi Proginiai Mėsos Patiekalai - Tradicijos ir Receptai

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Skoningi Proginiai Mėsos Patiekalai - Tradicijos ir Receptai