pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Duonos raugas: viskas, ką reikia žinoti apie raugą

Duonos raugas: viskas, ką reikia žinoti apie raugą

Nimbamedžio aliejus: nauda ir naudojimas

Nimbamedžio aliejus: nauda ir naudojimas

Užupio Klasika: Autentiški Itališki Dienių Pietūs Vilniuje

Užupio Klasika: Autentiški Itališki Dienių Pietūs Vilniuje

Kepta Vištiena Rankovėje: Receptai ir Patarimai

Kepta Vištiena Rankovėje: Receptai ir Patarimai

Kokia kava populiariausia Lietuvoje?

Kokia kava populiariausia Lietuvoje?

Aitriųjų paprikų padažas: pagaminkite patys!

Aitriųjų paprikų padažas: pagaminkite patys!

Gyd. A. Unikausko Dietos Atsiliepimai ir Rekomendacijos

Gyd. A. Unikausko Dietos Atsiliepimai ir Rekomendacijos

Bulvių ir mėsos faršo apkepas: receptas ir gaminimo paslaptys

Bulvių ir mėsos faršo apkepas: receptas ir gaminimo paslaptys

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Kanapių Aliejaus Naudojimas Žvejybai: Patarimai ir Gudrybės

Guminukų Sudėtis ir Poveikis: Ar Verta Jais Mėgautis?

Guminukų Sudėtis ir Poveikis: Ar Verta Jais Mėgautis?

Vištienos šaltiena: kalorijos, nauda ir receptai

Vištienos šaltiena: kalorijos, nauda ir receptai

Vištienos Krūtinėlės Kepsniukai Orkaitėje: Receptai Ir Patarimai

Vištienos Krūtinėlės Kepsniukai Orkaitėje: Receptai Ir Patarimai

Kaip Kepti Jautienos Sprandinę - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Na, o jeigu mėsos liko labai nedaug arba vien tik padažas jis tikrai per skanus, kad būtų nepanaudotas antrą kartą , išimkite bulves ir supilkite viską ant išvirtų makaronų, pabarstykite tarkuotu parmezanu, kapotom petražolėm ir voilà dar viena puiki vakarienė ant Jūsų stalo.

Kaip Kepti Jautienos Sprandinę - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Tobuli Šašlykai: Receptai, Patarimai ir Paslaptys

Tobuli Šašlykai: Receptai, Patarimai ir Paslaptys

Saldainiai su sūria karamele: receptai ir gaminimo paslaptys

Saldainiai su sūria karamele: receptai ir gaminimo paslaptys

Apsipirkimas ir lankytinos vietos Seinų ir Suvalkų krašte

Apsipirkimas ir lankytinos vietos Seinų ir Suvalkų krašte

Sveikesnis Varškės Apkepas: Lengvai Paruošiamas Receptas

Sveikesnis Varškės Apkepas: Lengvai Paruošiamas Receptas

Skaniausias obuolių pyrago receptas

Skaniausias obuolių pyrago receptas