pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Daržovės 6 mėnesių kūdikiui

Daržovės 6 mėnesių kūdikiui

Žaliosios ir juodosios arbatos skirtumai: kas naudingiau?

Žaliosios ir juodosios arbatos skirtumai: kas naudingiau?

Skanūs Pyragėliai Kepti Keptuvėje: Paprastas Receptas Be Orkaitės

Skanūs Pyragėliai Kepti Keptuvėje: Paprastas Receptas Be Orkaitės

Kaip Marinuoti Kriaušes: Receptai ir Patarimai

Kaip Marinuoti Kriaušes: Receptai ir Patarimai

Pirmieji receptai kūdikiams nuo 4 mėnesių: kaip pradėti primaitinimą saugiai ir skaniai

Pirmieji receptai kūdikiams nuo 4 mėnesių: kaip pradėti primaitinimą saugiai ir skaniai

Itališkos duonos receptai: nuo čiabatos iki fokačijos

Itališkos duonos receptai: nuo čiabatos iki fokačijos

Burokėlių Traškučiai: Receptai ir Paslaptys, Kaip Pasigaminti Skanų ir Tvarų Užkandį Namuose

Burokėlių Traškučiai: Receptai ir Paslaptys, Kaip Pasigaminti Skanų ir Tvarų Užkandį Namuose

Kaip Pasigaminti Tobulą Cezario Salotų Padažą: Receptas

Kaip Pasigaminti Tobulą Cezario Salotų Padažą: Receptas

Double pica: patogus užsakymas ir greitas pristatymas

Double pica: patogus užsakymas ir greitas pristatymas

Cepelinai su mėsa: kaloringumas, sudėtis ir gaminimo eiga

Cepelinai su mėsa: kaloringumas, sudėtis ir gaminimo eiga

Virti Ryžiai: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Virti Ryžiai: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Kaip Valgyti Vegelių Ikrus: Receptai ir Patarimai

Kaip Valgyti Vegelių Ikrus: Receptai ir Patarimai

Vieno Puodo Jautienos Troškinys - Lengvas ir Skanus Receptas

Visada naudoju brandintą Feel the Beef jautieną, o būtent troškiniams renkuosi 30 dienų brandintos jautienos sprandinę puikus liesos ir riebios mėsos santykis.

Vieno Puodo Jautienos Troškinys - Lengvas ir Skanus Receptas

Žemuoginių Aviečių Mitybinė Vertė ir Savybės

Žemuoginių Aviečių Mitybinė Vertė ir Savybės

Keptos žuvies kepsniukai: receptai ir patarimai

Keptos žuvies kepsniukai: receptai ir patarimai

Desertas iš duonos trupinių: receptai ir idėjos

Desertas iš duonos trupinių: receptai ir idėjos

Žuvis arbatos drebučiuose: receptai ir patarimai

Žuvis arbatos drebučiuose: receptai ir patarimai

Kiek laiko gyvena įvairios žuvų rūšys?

Kiek laiko gyvena įvairios žuvų rūšys?

Obuolių Pyragas su Sluoksniuota Tešla: Greitas ir Gardus Receptas

Obuolių Pyragas su Sluoksniuota Tešla: Greitas ir Gardus Receptas