pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepti rusiški pyragėliai su raugintais kopūstais ir grybais

Kepti rusiški pyragėliai su raugintais kopūstais ir grybais

Jautiena su Slyvomis: Sodraus Skonio Troškinys Jūsų Stalui

Jautiena su Slyvomis: Sodraus Skonio Troškinys Jūsų Stalui

Jautienos Kepenų Pašteto Receptas

500 gramų vištų kepenėlių 500 gramų svogūnų 200 mililitrų balto pusiau saldaus vyno 200 mililitrų grietinėlės, 35 riebumo 150 gramų sviesto šiek tiek rozmarino šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Jautienos Kepenų Pašteto Receptas

Kukuliai su ryžiais orkaitėje: paprastas receptas

Kukuliai su ryžiais orkaitėje: paprastas receptas

Pyragas su maskarponės sūriu: receptai ir patarimai

Pyragas su maskarponės sūriu: receptai ir patarimai

Vištienos Krūtinėlė su Kriaušių ir Bruknių Padažu: Gurmaniškas Receptas

Vištienos Krūtinėlė su Kriaušių ir Bruknių Padažu: Gurmaniškas Receptas

Kada kūdikiams galima duoti mėsos?

Kada kūdikiams galima duoti mėsos?

Nepaprastai skanus pyragas: receptų įvairovė kiekvienam skoniui

Nepaprastai skanus pyragas: receptų įvairovė kiekvienam skoniui

Greitas ir gardus receptas: sausi pusryčiai su kondensuotu pienu

Greitas ir gardus receptas: sausi pusryčiai su kondensuotu pienu

Cukinijų įkvėpti Beatos receptai: atraskite naujus būdus mėgautis šia daržove

Cukinijų įkvėpti Beatos receptai: atraskite naujus būdus mėgautis šia daržove

Marinuotos mėsos pristatymas į namus internetu Vilniuje

Marinuotos mėsos pristatymas į namus internetu Vilniuje

Obuolių pyrago laikymas šaldytuve

Obuolių pyrago laikymas šaldytuve

Kokios Kiaulienos Dalys Tinkamiausios Kepti: Ekspertų Patarimai ir Gudrybės

Kokios Kiaulienos Dalys Tinkamiausios Kepti: Ekspertų Patarimai ir Gudrybės

Kiaulienos Kepsnių Grilinimas - Gardžiausi Receptai ir Patarimai

Pasak technologės, Rivonoje marinuotų gaminių asortimentas atnaujinamas kiekvieną sezoną, nes keičiasi vartotojų įpročiai ir skoniai Pastebime, kad pirkėjai vertina natūralų skonį.

Kiaulienos Kepsnių Grilinimas - Gardžiausi Receptai ir Patarimai

Kepta žąsis su raugintais kopūstais: tradicinis receptas

Kepta žąsis su raugintais kopūstais: tradicinis receptas