pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Vytintos mėsos gaminimas namuose

Vytintos mėsos gaminimas namuose

Rauginti burokėliai su juoda duona: gaminame namuose

Rauginti burokėliai su juoda duona: gaminame namuose

Vertinimo Metodas "Pyragas": Kas Tai?

Vertinimo Metodas "Pyragas": Kas Tai?

Dzūkijos Miško Mitybos Tinklas: Gamta – Geriausias Vaistas

Dzūkijos Miško Mitybos Tinklas: Gamta – Geriausias Vaistas

Tradiciniai Lietuviški Receptai: Salotos

Tradiciniai Lietuviški Receptai: Salotos

Rabarbarų Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Rabarbarų Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Kaip Kepti Tobulą Jautienos Antrekotą

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Kepti Tobulą Jautienos Antrekotą

Receptai su perlinėmis kruopomis

Receptai su perlinėmis kruopomis

Avižinė košė: receptai ir idėjos, kaip ją valgyti

Avižinė košė: receptai ir idėjos, kaip ją valgyti

Kaip saugiai išimti kabliuką iš žuvies nesužeidžiant

Kaip saugiai išimti kabliuką iš žuvies nesužeidžiant

Kepsniai su Pomidorais ir Sūriu - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Išmuštus ir padažu apteptus kiaulienos sprandinės pjausnius dedame į kepimo indą, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais, ant viršaus uždedame po keletą pomidorų griežinėlių.

Kepsniai su Pomidorais ir Sūriu - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Graikinių Riešutų Aliejus: Nauda Sveikatai ir Panaudojimas

Graikinių Riešutų Aliejus: Nauda Sveikatai ir Panaudojimas

Naminiai moliūgų cukatai: gardus desertas žiemai

Naminiai moliūgų cukatai: gardus desertas žiemai

Kiaulienos kepsnys, marinuotas vyne: Gurmaniškas receptas

Kiaulienos kepsnys, marinuotas vyne: Gurmaniškas receptas

Keptas Kiaulienos Kumpis su Medumi: Gurmaniškas Receptas

Keptas Kiaulienos Kumpis su Medumi: Gurmaniškas Receptas