pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lęšių Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Lęšių Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Vitaminas A ir produktai, kuriuose jo gausu

Vitaminas A ir produktai, kuriuose jo gausu

Moliūgų Troškinys Pietums: Gardūs Receptai

Moliūgų Troškinys Pietums: Gardūs Receptai

Įdomūs Faktai Apie Picą

Įdomūs Faktai Apie Picą

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Burnočių Aliejus: Nauda ir Kur Įsigyti

Burnočių Aliejus: Nauda ir Kur Įsigyti

Obuolių Pyragas: Receptai ir Patarimai

Obuolių Pyragas: Receptai ir Patarimai

Kaip virti kukurūzus: patarimai ir gudrybės

Kaip virti kukurūzus: patarimai ir gudrybės

Islandinės Kerpenos Arbatos Nauda: Kaip Atpažinti, Kur Ieškoti ir Kaip Vartoti

Islandinės Kerpenos Arbatos Nauda: Kaip Atpažinti, Kur Ieškoti ir Kaip Vartoti

Armėniška duona su žolelėmis: receptas ir tradicijos

Armėniška duona su žolelėmis: receptas ir tradicijos

Viduriavimas: ką valgyti ir ko vengti

Viduriavimas: ką valgyti ir ko vengti