pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Baltyminiai vafliai: paprastas ir greitas receptas

Baltyminiai vafliai: paprastas ir greitas receptas

Čili Pica: Klientų ir Darbuotojų Atsiliepimai

Čili Pica: Klientų ir Darbuotojų Atsiliepimai

Šernienos Šonkauliukai: Gurmaniškas Receptas

Šernienos Šonkauliukai: Gurmaniškas Receptas

Šventiniai užkandžiai: nustebinkite svečius originaliais receptais

Šventiniai užkandžiai: nustebinkite svečius originaliais receptais

Kepti ryžiai su brokoliais: receptai ir idėjos

Kepti ryžiai su brokoliais: receptai ir idėjos

Kepimo Forma vs. Kepimo Žiedas: Kas Geriau Jūsų Virtuvei?

Kepimo Forma vs. Kepimo Žiedas: Kas Geriau Jūsų Virtuvei?

Kaip patikrinti, ar kugelis iškepęs: patarimai ir receptai

Kaip patikrinti, ar kugelis iškepęs: patarimai ir receptai

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Raudonos saldžiosios paprikos ir dilgėlių salotosIngridientai 4-5 raudonos saldžiosios paprikos, 1 morka, 6-7 šaukštai sukapotų jaunų dilgėlių lapų, 1 šaukštas sukapotų mėtų lapų, 3-4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas citrinų sulčių, maltų pipirų, druskos.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Gaivios salotos su mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais: itališkas skonis

Gaivios salotos su mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais: itališkas skonis

Kaledinis Varskes ir Aguonu Pyragas: Nuostabus Receptas

Kaledinis Varskes ir Aguonu Pyragas: Nuostabus Receptas

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Širšių lizdas: pavojus ir ką daryti

Širšių lizdas: pavojus ir ką daryti