pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

500 gramų vištų kepenėlių 500 gramų svogūnų 200 mililitrų balto pusiau saldaus vyno 200 mililitrų grietinėlės, 35 riebumo 150 gramų sviesto šiek tiek rozmarino šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Sveikuoliškas tinginys be glitimo: receptas ir gaminimo ypatumai

Sveikuoliškas tinginys be glitimo: receptas ir gaminimo ypatumai

Cukinijų blynai su avižų dribsniais ir slyvomis – receptas

Cukinijų blynai su avižų dribsniais ir slyvomis – receptas

Odile Fernandez "Mano priešvėžiniai receptai": Atsiliepimai ir galingi ginklai kovoje su vėžiu

Odile Fernandez "Mano priešvėžiniai receptai": Atsiliepimai ir galingi ginklai kovoje su vėžiu

Tobulas adžikos receptas: pasigaminkite namuose!

Tobulas adžikos receptas: pasigaminkite namuose!

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Rūkytos vištienos salotos: puikus derinys su kukurūzais

Rūkytos vištienos salotos: puikus derinys su kukurūzais

Kaip Virti Kiaulės Liežuvį: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Kiaulės Liežuvį: Receptai ir Patarimai

Greito Kondensuoto Pieno Pyrago Receptai

Greito Kondensuoto Pieno Pyrago Receptai

Ką valgyti prieš treniruotę ryte: mitybos gidas

Ką valgyti prieš treniruotę ryte: mitybos gidas

Mityba Be Gliuteno: Išsamus Gidas ir Rekomendacijos

Mityba Be Gliuteno: Išsamus Gidas ir Rekomendacijos

Kaip Kepti Bulves, Kad Jos Nesugertų Daug Aliejaus

Kaip Kepti Bulves, Kad Jos Nesugertų Daug Aliejaus

Vištienos Patiekalai Be Aliejaus: Receptai Ir Patarimai

Vištienos Patiekalai Be Aliejaus: Receptai Ir Patarimai

Sūdyta kiauliena: kiek druskos naudoti, kad būtų skanu?

Sūdyta kiauliena: kiek druskos naudoti, kad būtų skanu?

Šaldyti Koldūnai: Receptai ir Patarimai

Šaldyti Koldūnai: Receptai ir Patarimai

Kiaulienos troškinys su baklažanais: receptai ir patarimai

Kiaulienos troškinys su baklažanais: receptai ir patarimai

Žemės susiformavimas ir evoliucija

Žemės susiformavimas ir evoliucija

Lapiniai Kopūstai Saldyti: Nauda, Paruošimas ir Vartojimas

Lapiniai Kopūstai Saldyti: Nauda, Paruošimas ir Vartojimas

Burokėlių Salotos su Kiaušiniais: Paprastas ir Sveikas Receptas

Burokėlių Salotos su Kiaušiniais: Paprastas ir Sveikas Receptas