pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Dienos Receptai ir Įkvėpimai

Dienos Receptai ir Įkvėpimai

Skaniausia Pica į Namus: Apžvalgos ir Rekomendacijos Vilniuje

Skaniausia Pica į Namus: Apžvalgos ir Rekomendacijos Vilniuje

Ar galima šaldyti trešnes? Viskas, ką reikia žinoti

Ar galima šaldyti trešnes? Viskas, ką reikia žinoti

Kaip atsikratyti skysčių pertekliaus organizme: patarimai ir rekomendacijos

Kaip atsikratyti skysčių pertekliaus organizme: patarimai ir rekomendacijos

Skanus grietininis pyragas: receptai ir patarimai

Skanus grietininis pyragas: receptai ir patarimai

Kaip Kepti Plekšnę Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Plekšnę Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Purūs vafliai su varške: paprastas ir gardus receptas

Purūs vafliai su varške: paprastas ir gardus receptas

Individualus Mitybos Planas: Gaukite Jį Nemokamai!

Individualus Mitybos Planas: Gaukite Jį Nemokamai!

Žemaitiški kraujiniai vėdarai: senovinis receptas

Žemaitiški kraujiniai vėdarai: senovinis receptas

Rūkyta žuvis: kalorijos, maistinė vertė ir patarimai

Rūkyta žuvis: kalorijos, maistinė vertė ir patarimai

Avižiniai sausainiai su karamele: receptas, patarimai ir gudrybės

Avižiniai sausainiai su karamele: receptas, patarimai ir gudrybės

Gardus riešutų duonos receptas ir patarimai

Gardus riešutų duonos receptas ir patarimai

Vištienos Odelės Įdarytos Bulvėmis: Skanus ir Nebrangus Receptas

Vištienos Odelės Įdarytos Bulvėmis: Skanus ir Nebrangus Receptas

Kaip maitintis po spindulinės terapijos: patarimai ir rekomendacijos

Kaip maitintis po spindulinės terapijos: patarimai ir rekomendacijos

Kaip Kepti Tuno Steiką?

Nusipirkus brandintos jautienos gabalėlius, jei jų nekepsite iškart, patartina laikyti šaldytuvo nulinėje zonoje, tačiau Renata pataria išvynioti iš plėvelės ar popieriaus, į kurį mėsa buvo suvyniota, antraip ji nekvėpuodama gali pradėti įgauti nemalonų kvapą, o kartais net pradėti pelyti.

Kaip Kepti Tuno Steiką?

Naminis aguonų pyragas: tradiciniai receptai ir šventinės variacijos

Naminis aguonų pyragas: tradiciniai receptai ir šventinės variacijos

Virtų žaliųjų lęšių kotletai su morka ir brokoliu

Virtų žaliųjų lęšių kotletai su morka ir brokoliu

Jautienos liulia kebabas - tradicija ir skonis iš Rytų Lietuvos

Kepimui labiausiai tinka vaismedžių mediena - naudokite obelų, kriaušių, slyvų malkas, tačiau ypač malonų skonį šašlykams suteikia vyšnios medis jeigu neturite jo malkų, tai įdėkite bent kelias sausas šakeles ar paberkite vyšnios pjuvenų.

Jautienos liulia kebabas - tradicija ir skonis iš Rytų Lietuvos