pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiek laiko kepti steiką

Kaip kepti kazlėkus?

Kepti kazlėkai yra labai skanus užkandis, taip pat puikus priedas prie bet kurio kito patiekalo. Keptus kazlėkus galima patiekti su bulvėmis, grikiais, makaronais, ryžiais. Šių keptų grybų pagrindų, galite pagaminti daug patiekalų: puikias salotas arba įdėti keptus kazlėkus į sriubą, taip praturtindami jos skonį ir aromatą.

Be to, keptus kazlėkus galima atvėsinti, supakuoti porcijomis į šaldymo maišelius ir sudėti į šaldiklį. Tada visą žiemą galėsite mėgautis skaniais patiekalais.

Prieš kepdami, kazlėkus reikėtų virti apie 15 minučių, o tada kepti, kol išgaruos drėgmė. Tada suberkite svogūnus ir morkas ir leiskite kazlėkams kepti, kol išsikeps. Taikant šį kepimo būdą, iškepti kazlėkai nustebins puikiu skoniu ir aromatu.

Taip pat skaitykite: Kiek virti kazlėkus?

Kai kurios namų šeimininkės tvirtina, kad prieš kepant, kazlėkų virti visai nereikia. Juos tiesiog užtenka prieš kepant nuvalyti.

Kiek laiko kepti voveraites?

  • Jei ketinate kepti šaldytas voveraites, tada pirmiausia jas atitirpinkite ir kepkite 10–15 minučių;
  • Šviežias voveraites reikėtų kepti apie 15-20 minučių;
  • Virtas voveraiteskepkite 7-10 minučių.

Kaip marinuoti jautieną?

Vienas iš jautienos marinavimo būdų puikiai tiks tiems, kurie mėgsta kepti didelį jautienos gabalą orkaitėje. Pirma, tokiu terminiu apdorojimu mėsa išlaiko daugiausiai naudingų medžiagų, antra, procesas yra gana greitas ir paprastas.

Labai populiarus jautienos marinatas – citrinų sulčių ir alyvuogių (saulėgrąžų) aliejaus mišinys. Abu produktai sumaišomi lygiomis dalimis (1:1).

Grybų Maistinė Vertė

Grybai yra ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas. Juose gausu:

  • Baltymų
  • Skaidulų
  • Vitaminų B ir D
  • Kalio
  • Seleno
  • Antioksidantų

Reguliariai valgant grybus, galima sustiprinti imuninę sistemą, pagerinti virškinimą ir sumažinti uždegimą organizme. Be to, grybai yra mažai kalorijų, todėl juos drąsiai gali valgyti tie, kurie siekia numesti svorio ar palaikyti sveiką kūno svorį.