pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Blynai su kokosų pienu ir bananais: receptas

Blynai su kokosų pienu ir bananais: receptas

Greitas ir Skanus: Paprastas Varškės Pyragas Jūsų Virtuvėje

Greitas ir Skanus: Paprastas Varškės Pyragas Jūsų Virtuvėje

Troskinti vištienos sparneliai - skanūs receptai ir gudrybės

Sumaišyti su tabasco tipo aštriu pipiriniu padažu, išspausti citrinos sultis, įdėti kajeno pipiro arba uoginės paprikos, saldžiosios paprikos, raudonėlio, aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų viską sumaišyti ir užpilti ant sparnelių.

Troskinti vištienos sparneliai - skanūs receptai ir gudrybės

Poilsis Druskininkuose su pusryčiais: Geriausi pasiūlymai

Poilsis Druskininkuose su pusryčiais: Geriausi pasiūlymai

Veganiškų receptų knyga: skanu ir sveika

Veganiškų receptų knyga: skanu ir sveika

Su savo duona visur gausi suolą: reikšmė ir interpretacijos

Su savo duona visur gausi suolą: reikšmė ir interpretacijos

Lynas: receptai ir patarimai, kaip skaniai paruošti šią žuvį

Lynas: receptai ir patarimai, kaip skaniai paruošti šią žuvį

Naminis virtas vištienos vyniotinis: receptas ir patarimai, kaip pagaminti skaniai

Naminis virtas vištienos vyniotinis: receptas ir patarimai, kaip pagaminti skaniai

„Fortas“ restorano meniu ir skonių paieškos Vilniuje

„Fortas“ restorano meniu ir skonių paieškos Vilniuje

Naminis BBQ padažas: pasigaminkite patys!

Naminis BBQ padažas: pasigaminkite patys!

Dieninis veido kremas su rožių aliejumi: nauda ir naudojimas

Dieninis veido kremas su rožių aliejumi: nauda ir naudojimas