pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Nerafinuoto avokadų aliejaus savybės

Nerafinuoto avokadų aliejaus savybės

Sveikuoliški Sausainiai Nėščioms: Receptai ir Patarimai

Sveikuoliški Sausainiai Nėščioms: Receptai ir Patarimai

Duonos ir konditerijos gaminių gamybos skirtumai

Duonos ir konditerijos gaminių gamybos skirtumai

Kepta anties krūtinėlė: gurmaniškas patiekalas

Kepta anties krūtinėlė: gurmaniškas patiekalas

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Virtų bulvių cepelinai su manų kruopomis: tradicinis receptas naujai

Traškūs skrebučiai orkaitėje: greitas ir lengvas būdas

Traškūs skrebučiai orkaitėje: greitas ir lengvas būdas

Šventiški pusryčiai: receptai ir idėjos

Šventiški pusryčiai: receptai ir idėjos

Tobulai Išvirta Vištiena: Laikas ir Temperatūra, Kad Būtų Skanu ir Saugiai

Tobulai Išvirta Vištiena: Laikas ir Temperatūra, Kad Būtų Skanu ir Saugiai

Termiškai Apdoroti Mėsos Gaminiai: Kas Tai?

Termiškai Apdoroti Mėsos Gaminiai: Kas Tai?

Kaip teisingai užšaldyti braškes: patarimai ir gudrybės

Kaip teisingai užšaldyti braškes: patarimai ir gudrybės

Tobulas kalakutas: marinavimo vandenyje paslaptys

Tobulas kalakutas: marinavimo vandenyje paslaptys

Makaronai su krevetėmis: receptai kiekvienai dienai ir ypatingoms progoms

Makaronai su krevetėmis: receptai kiekvienai dienai ir ypatingoms progoms

Ką pagaminti iš kiaulienos gabaliukų: receptai ir patarimai

Ką pagaminti iš kiaulienos gabaliukų: receptai ir patarimai

Beatos Nicholson Cukinijų Blynai: Nuo Apkepo Iki Kasdienių Atradimų

Beatos Nicholson Cukinijų Blynai: Nuo Apkepo Iki Kasdienių Atradimų

Vasara Stiklainyje: Geriausi Braškių Uogienės Receptai

Vasara Stiklainyje: Geriausi Braškių Uogienės Receptai

Veršienos kotletai: gardus receptas

Veršienos kotletai: gardus receptas

Naminis Pesto Padažas: Pasigaminkite Lengvai ir Greitai!

Naminis Pesto Padažas: Pasigaminkite Lengvai ir Greitai!