Kiaulienos guliašas su grietinėle
Guliašą paruošti lengva ir paprasta, visi ingredientai žinomi, o gaminant reikės įdėti labai mažai pastangų. Šis guliašas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų. Dėl to, kad guliašas yra skanus ir tirštas padažas, šis patiekalas mano šeimoje labai populiarus ir ruošiamas gana dažnai. Kiaulienos guliašo su grietinėle receptas yra gana paprastas. Jūsų šeimai tikrai patiks sultinga mėsa su subtiliu kreminiu padažu – paruoškite jiems šį guliašą.
Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # MėsaReklamaReikalingi ingredientai:
Kiauliena700 gramųSvogūnai1 vntMiltai2 šaukštaiGrietinėlė100 mililitrų (33% riebumo)Kečupas2~3 šaukštaiDruskaMalti juodieji pipirai1~2 žiupsneliaiAliejus3~4 šaukštaiReklamaGaminimo eiga
1. Kiaulienos minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.Reklama3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo sudėkite kiaulienos gabalėlius.4. Mėsos gabalėliams pradėjus ruduoti, į mėsą suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite 7-8 minutes ant vidutinės ugnies.
Reklama5. Dabar į mėsą ir svogūnus įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 40 minučių.
6. Mėsa beveik paruošta, įdėkite miltų, druskos ir pipirų. Įpilkite grietinėlės ir kečupo. Jei turite riebios grietinėlės, įpilkite šiek tiek vandens.
Kiaulienos guliašas
Turėjau dalį kiaulienos skerdenos – kumpio. Todėl ir gaminau šį guliašą. Jis gavosi labai sodrus, minkštas ir skanus. Pabandyk tai! Mėsą supjaustykite gabalėliais, pakepinkite. Į mėsą suberkite svogūnus, prieskonius, tarkuotus pomidorus. Troškinkite, kol baigsite.
Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # MėsaReklama