pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiaulienos Guliašas su Grietinėle - Gardus ir Sotus Receptas

Kiaulienos guliašas su grietinėle

Guliašą paruošti lengva ir paprasta, visi ingredientai žinomi, o gaminant reikės įdėti labai mažai pastangų. Šis guliašas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų. Dėl to, kad guliašas yra skanus ir tirštas padažas, šis patiekalas mano šeimoje labai populiarus ir ruošiamas gana dažnai. Kiaulienos guliašo su grietinėle receptas yra gana paprastas. Jūsų šeimai tikrai patiks sultinga mėsa su subtiliu kreminiu padažu – paruoškite jiems šį guliašą.

Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # MėsaReklama
Reikalingi ingredientai:
Kiauliena700 gramųSvogūnai1 vntMiltai2 šaukštaiGrietinėlė100 mililitrų (33% riebumo)Kečupas2~3 šaukštaiDruskaMalti juodieji pipirai1~2 žiupsneliaiAliejus3~4 šaukštaiReklama
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.Reklama3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo sudėkite kiaulienos gabalėlius.

4. Mėsos gabalėliams pradėjus ruduoti, į mėsą suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite 7-8 minutes ant vidutinės ugnies.

Reklama

5. Dabar į mėsą ir svogūnus įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 40 minučių.

6. Mėsa beveik paruošta, įdėkite miltų, druskos ir pipirų. Įpilkite grietinėlės ir kečupo. Jei turite riebios grietinėlės, įpilkite šiek tiek vandens.

Kiaulienos guliašas

Turėjau dalį kiaulienos skerdenos – kumpio. Todėl ir gaminau šį guliašą. Jis gavosi labai sodrus, minkštas ir skanus. Pabandyk tai! Mėsą supjaustykite gabalėliais, pakepinkite. Į mėsą suberkite svogūnus, prieskonius, tarkuotus pomidorus. Troškinkite, kol baigsite.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # MėsaReklama