
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Papildomi tyrimai padeda dar griežčiau kontroliuoti jautrių mėsos produktų kokybę laboratorijose yra tikrinami šviežios mėsos mikrobiologiniai saugos ir kokybės parametrai, mėsos gaminių rūšingumas, kontroliuojamas leistinas sunkiųjų metalų ir toksinų kiekis, atliekami maistinių verčių tyrimai ir kt.