pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminis slyvų džemas: paprastas receptas

Naminis slyvų džemas: paprastas receptas

Salotos su spanguolėmis: gaivus ir šventiškas skonis

Salotos su spanguolėmis: gaivus ir šventiškas skonis

Trinta žirnelių sriuba: receptas

Trinta žirnelių sriuba: receptas

Karamelinis Tinginys: Lengvai Paruošiamas Desertas

Karamelinis Tinginys: Lengvai Paruošiamas Desertas

Žuvų Dauginimasis: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti!

Žuvų Dauginimasis: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti!

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Greitai paruošiami skysti blynai

Greitai paruošiami skysti blynai

Valentino Dienos Desertų Receptai

Valentino Dienos Desertų Receptai

Greitas Pyragas su Uogiene: Lengvas Receptas

Greitas Pyragas su Uogiene: Lengvas Receptas

Auksinis pienas: natūrali priemonė nuo kosulio ir peršalimo

Auksinis pienas: natūrali priemonė nuo kosulio ir peršalimo

Pievagrybių receptai: nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų

Pievagrybių receptai: nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų

Jautienos kepimo temperatūra - Geriausi patarimai ir rekomendacijos

Jeigu kepimo metu per 2 valandas išgaravo daug skysčio, padažo liko labai nedaug ir jis per tirštas, tuomet praskieskite verdančiu vandeniu tiesiog is virdulio ir išmaišykite.

Jautienos kepimo temperatūra - Geriausi patarimai ir rekomendacijos