pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kalmarų žiedai tešloje: receptas ir gaminimo paslaptys

Kalmarų žiedai tešloje: receptas ir gaminimo paslaptys

„Nepatogus kinas“: žvilgsnis į Pietų šalis ir pasaulio problemas

„Nepatogus kinas“: žvilgsnis į Pietų šalis ir pasaulio problemas

Kiaušinių baltymų netoleravimas: simptomai, atpažinimas ir receptai

Kiaušinių baltymų netoleravimas: simptomai, atpažinimas ir receptai

Marinuoti Pievagrybiai su Morkomis: Sodraus Skonio Užkandis

Marinuoti Pievagrybiai su Morkomis: Sodraus Skonio Užkandis

Skanių keptų vištienos gabaliukų receptas

Man skaniausia kepti karščiau bet trumpiau, tada gražiai apskrunda ir neišdžiūva - aš vištienos iešmukus šaunu į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ATSAKYTI.

Skanių keptų vištienos gabaliukų receptas

Avienos troškinys su kopūstais: tradicinis receptas

Avienos troškinys su kopūstais: tradicinis receptas

Kaip atpažinti tikrą sviestą: patarimai ir gudrybės

Kaip atpažinti tikrą sviestą: patarimai ir gudrybės

Sluoksniuotos tešlos patiekalai su vištiena: receptai ir patarimai

Sluoksniuotos tešlos patiekalai su vištiena: receptai ir patarimai

Gardžios salotos prie keptos anties: papildykite šventinį stalą

Gardžios salotos prie keptos anties: papildykite šventinį stalą

Makaronai su pievagrybiais: greiti ir skanūs receptai

Makaronai su pievagrybiais: greiti ir skanūs receptai

Žuvies Kvapo Šlapime Priežastys: Išsamus Vadovas

Žuvies Kvapo Šlapime Priežastys: Išsamus Vadovas

Skaniausias obuolių pyragas: receptai ir patarimai

Skaniausias obuolių pyragas: receptai ir patarimai

Kaip užtepti grietinę orkaitėje: gardūs receptai ir patarimai

Kaip užtepti grietinę orkaitėje: gardūs receptai ir patarimai

Kepimo popieriaus rūšys ir savybės

Kepimo popieriaus rūšys ir savybės

Žuvies patiekalai Beatos virtuvėje: patarimai ir receptai

Žuvies patiekalai Beatos virtuvėje: patarimai ir receptai

Makaronų Kalorijos: Ar Verta Jų Vengti?

Makaronų Kalorijos: Ar Verta Jų Vengti?