Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.
Kitame indelyje paplakti kiaušinį, supilti jį ant daržovių ir faršo, pasūdyti, pagardinti pipirais ir viską gerai išmaišyti ar išminkyti kol susidarys vienalytė masė.
Sudėkite česnako griežinėlius ant mėsos ir šiuos kepsnelius sudėkite vieną ant kito ant kiekvienos mėsos riekelės turi būti bent kelios česnako riekelės.