Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Vištienos gabalėlius pirmiausia apvoliokite miltuose, tada panardinkite į kiaušinio plakinį ir galiausiai apvoliokite sezamo sėklų ir džiūvėsėlių mišinyje, kad tolygiai pasidengtų.
Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas pamėginkite įsidėti vietoj grietinės , troškinius, bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, užtepus, žuvies ir daržovių patiekalus.