pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kukurūzų Miltų Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kukurūzų Miltų Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Obuolių pyrago laikymas šaldytuve

Obuolių pyrago laikymas šaldytuve

Skaniai Marinuoti Burokėliai: Receptas Žiemai

Skaniai Marinuoti Burokėliai: Receptas Žiemai

Kiaulienos kepsniai folijoje – paprasti ir gardūs receptai

Kiaulienos kepsniai folijoje – paprasti ir gardūs receptai

Skani vakarienė be mėsos - lengvas ir skanus receptas

Į puodą, kuriame kepė malta jautiena, berkite svogūnus, pakepinkite, kol taps skaidrūs, berkite česnaką, pakepinkite 30 sekundžių, tuomet suberkite morkas ir salierus, kepinkite 3-4 min.

Skani vakarienė be mėsos - lengvas ir skanus receptas

Kaip virti šviežius kukurūzus

Kaip virti šviežius kukurūzus

Pica Jeruzalėje: Ingredientų Įvairovė ir Skonis

Pica Jeruzalėje: Ingredientų Įvairovė ir Skonis

Vištienos apkepas su pievagrybiais: receptas ir gaminimo paslaptys

Vištienos apkepas su pievagrybiais: receptas ir gaminimo paslaptys

Kaip Gaminti Plovą: Tikras Uzbekiškas Receptas

Kaip Gaminti Plovą: Tikras Uzbekiškas Receptas

Sveiki ir skanūs grikių dribsniai: receptų įvairovė

Sveiki ir skanūs grikių dribsniai: receptų įvairovė

Ar galima valgyti prieš nėštumo echoskopiją: išsamus vadovas

Ar galima valgyti prieš nėštumo echoskopiją: išsamus vadovas

Cukinijų apkepas su varške ir manais: gardus ir paprastas receptas

Cukinijų apkepas su varške ir manais: gardus ir paprastas receptas

Sveiki ir skanūs grikių dribsniai: receptų įvairovė

Sveiki ir skanūs grikių dribsniai: receptų įvairovė

Marinuotų šparaginių pupelių receptai ir patarimai

Marinuotų šparaginių pupelių receptai ir patarimai

Vistienos troškinys su kopūstais - skanios tradicijos puoselėjimas

Visai patiko tik jei sultinį pilat, patarčiau išvis iš pradžių į kopūstus nedėt druskos, nes man truputi per sūru buvo bet su juoda duona gerai sulindo Atsakyti Panaikinti.

Vistienos troškinys su kopūstais - skanios tradicijos puoselėjimas

Itališki Užkandžiai Prie Vyno: Receptai Jūsų Jaukiam Vakarui

Itališki Užkandžiai Prie Vyno: Receptai Jūsų Jaukiam Vakarui

Trintos Moliūgų Sriubos Receptai

Trintos Moliūgų Sriubos Receptai