pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vištienos Užkepėlė su Pievagrybiais - Gardus ir Paprastas Receptas

Ingredientai vištienos kepenys 600 g morka 1 vnt pievagrybiai 200 g svogūnai 2 vnt aliejus 3-5 valgomieji šaukštai kiaušiniai 3 vnt grietinė 200 g druska pagal skonį malti juodieji pipirai pagal skonį.

Vištienos Užkepėlė su Pievagrybiais - Gardus ir Paprastas Receptas

Angliavandeniai virsta riebalais: procesas, kurį svarbu suprasti

Angliavandeniai virsta riebalais: procesas, kurį svarbu suprasti

Maistas, kuris neleidžia priaugti svorio: ką valgyti, kad išlaikytumėte formą?

Maistas, kuris neleidžia priaugti svorio: ką valgyti, kad išlaikytumėte formą?

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių Variacijų

Sezoninės virtuvės receptai: skonis, sveikata ir gamtos ritmas

Sezoninės virtuvės receptai: skonis, sveikata ir gamtos ritmas

Mityba sergant inkstų uždegimu: ką valgyti ir ko vengti

Mityba sergant inkstų uždegimu: ką valgyti ir ko vengti

Krepšelių kepimo formos: patarimai ir gudrybės

Krepšelių kepimo formos: patarimai ir gudrybės

Alyvuogių aliejus dr. Unikauskas: nauda sveikatai ir pasirinkimo patarimai

Alyvuogių aliejus dr. Unikauskas: nauda sveikatai ir pasirinkimo patarimai

Jautienos guliasas greitpuodyje - skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi, svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Jautienos guliasas greitpuodyje - skanus ir lengvai paruošiamas patiekalas

Virti obuoliai grietinėlėje: gardus receptas ir sveikesnės alternatyvos

Virti obuoliai grietinėlėje: gardus receptas ir sveikesnės alternatyvos

Kas yra Švelnumas?

Kas yra Švelnumas?

Mesos Konservavimas Autoklave - Receptas ir Gidai

Korimat autoklavai yra universalūs įrenginiai ir gali būti naudojami ne tik konservams sterilizuoti, bet ir kaip paprastas virimo katilas su slėgio funkcija, kaip vakuuminis katilas.

Mesos Konservavimas Autoklave - Receptas ir Gidai

Ricinos Aliejus: Nauda, Vartojimas ir Šalutinis Poveikis

Ricinos Aliejus: Nauda, Vartojimas ir Šalutinis Poveikis

Karališkas Pyragas: Sodrus ir Skanus Receptas

Karališkas Pyragas: Sodrus ir Skanus Receptas