
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Gamybos būdo pasirinkimas, žinoma, skonio reikalas, tačiau ypač riebios mėsos, pavyzdžiui, karkos vyniotinius rekomenduojame virti, tuomet dalis riebalų nutirps, tačiau vyniotinis tikrai išliks pakankamai sultingas ir gardus.
Rezultatas abiem atvejais geras, o pastaruoju atveju troškinys gaudavosi švelnesnis ir saldesnis, tad galiausiai mėsos apskrudinimo etapas iš recepto buvo išbrauktas.