pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepti Baravykai Svieste: Tradicinis Receptas Žiemai

Kepti Baravykai Svieste: Tradicinis Receptas Žiemai

Gardžios vištienos kepenėlės: Receptai ir patarimai

Gardžios vištienos kepenėlės: Receptai ir patarimai

Portugališkas alyvuogių aliejus: savybės, kokybė ir nauda

Portugališkas alyvuogių aliejus: savybės, kokybė ir nauda

Pica su farsu ir kukurūzais: receptas

Pica su farsu ir kukurūzais: receptas

Ar Velykų antrą dieną galima valgyti mėsą: tradicijos ir papročiai Lietuvoje

Ar Velykų antrą dieną galima valgyti mėsą: tradicijos ir papročiai Lietuvoje

Maltos Mėsos Suktinukai su Šonine - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Šventiniams vasario 16-osios pietums gaminau kiaulienos suktinukus su maltos mėsos įdaru pievagrybių padaže, kuriuos patiekiau su keptomis bulvytėmis ir salotomis, gavosi tikrai labai skanūs pietūs.

Maltos Mėsos Suktinukai su Šonine - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Pasigaminkite originalias Kalėdines dekoracijas iš makaronų: žingsnis po žingsnio instrukcijos

Pasigaminkite originalias Kalėdines dekoracijas iš makaronų: žingsnis po žingsnio instrukcijos

Greiti ir Skanūs Pyragų Receptai

Greiti ir Skanūs Pyragų Receptai

Morkų ruošiniai žiemai: skaniausi ir naudingiausi receptai

Morkų ruošiniai žiemai: skaniausi ir naudingiausi receptai

Tobulas perlenktas omletas: Jamie Oliverio receptas ir gudrybės

Tobulas perlenktas omletas: Jamie Oliverio receptas ir gudrybės

Nidos Receptai: Gardūs Vafliai Jūsų Stalui

Nidos Receptai: Gardūs Vafliai Jūsų Stalui

Minkšti ir sultingi kotletai: paslaptys

Minkšti ir sultingi kotletai: paslaptys

Saldžiosios bulvės: kilmė, istorija ir kulinarinis universalumas

Saldžiosios bulvės: kilmė, istorija ir kulinarinis universalumas