pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvis Tešloje, Kepta Aliejuje: Receptas ir Patarimai

Žuvis Tešloje, Kepta Aliejuje: Receptas ir Patarimai

Tobulas keksas: išmokite kepti gardų keksą namuose!

Tobulas keksas: išmokite kepti gardų keksą namuose!

Baltų kiniškų grybų sriuba su agurkais

Baltų kiniškų grybų sriuba su agurkais

Kaip Greitai Atšildyti Mėsą - Efektyvūs Būdai ir Patarimai

Žinoma, jei mėsos ar žuvies gabalas yra itin didelis, tai gali užtrukti daugiau nei 10 minučių, todėl prieš šaldant mėsą yra rekomenduojama ją padalinti vienos porcijos dydžio gabalėliais ar šaldyti plonesnius ruošinius, kad galėtumėte juos greičiau atitirpinti.

Kaip Greitai Atšildyti Mėsą - Efektyvūs Būdai ir Patarimai

Burokėlių Sriuba su Bulvėmis: Tobulas Receptas ir Patarimai

Burokėlių Sriuba su Bulvėmis: Tobulas Receptas ir Patarimai

Karšti sumuštiniai sumuštinių keptuvėje: greiti ir skanūs receptai

Karšti sumuštiniai sumuštinių keptuvėje: greiti ir skanūs receptai

Beatos Kukurūzų Dribsnių Sausainiai: Greitas Ir Lengvas Receptas

Beatos Kukurūzų Dribsnių Sausainiai: Greitas Ir Lengvas Receptas

Naminiai minkšti kūčiukai: senas geras receptas

Naminiai minkšti kūčiukai: senas geras receptas

Obuolių Pyrago Receptai: Jaukumas Jūsų Virtuvėje

Obuolių Pyrago Receptai: Jaukumas Jūsų Virtuvėje

Kaip Kepti Virtas Krevetes: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Virtas Krevetes: Receptai ir Patarimai

Didžiausias Makaronų Pasirinkimas Lietuvoje

Didžiausias Makaronų Pasirinkimas Lietuvoje

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Marinuotos šparaginės pupelės žiemai: receptai ir patarimai

Marinuotos šparaginės pupelės žiemai: receptai ir patarimai

Greitai Pagaminamas Obuolių Sūris: Tradicinis Receptas

Greitai Pagaminamas Obuolių Sūris: Tradicinis Receptas

Krevečių Sriuba su Kokosų Pienu: Nuostabus Tailandietiškas Receptas

Krevečių Sriuba su Kokosų Pienu: Nuostabus Tailandietiškas Receptas

Purūs Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Virtuvės Gudrybės

Purūs Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Virtuvės Gudrybės