pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Įdaryta Cukinija: Receptai ir Patarimai

Įdaryta Cukinija: Receptai ir Patarimai

Avienos Šonkauliukai: Receptai ir Marinavimo Paslaptys

Avienos Šonkauliukai: Receptai ir Marinavimo Paslaptys

Kaip paruošti sraiges kepimui: žingsnis po žingsnio

Kaip paruošti sraiges kepimui: žingsnis po žingsnio

„La Troškinys“: animacinis šedevras apie svajones ir kulinariją

„La Troškinys“: animacinis šedevras apie svajones ir kulinariją

Jautienos Kepsnio Vidaus Temperatūra: Kaip Pasiekti Tobulą Iškepimo Lygį

Jautienos Kepsnio Vidaus Temperatūra: Kaip Pasiekti Tobulą Iškepimo Lygį

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Ką valgyti, kai trūksta kalio: svarbūs patarimai ir produktai

Ką valgyti, kai trūksta kalio: svarbūs patarimai ir produktai

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Užsakymų ir pardavimų kanalai rūkytai žuviai Lietuvoje

Užsakymų ir pardavimų kanalai rūkytai žuviai Lietuvoje

Kiaulienos kepsniai kepti orkaiteje - Skanūs receptai ir naudingi patarimai

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Kiaulienos kepsniai kepti orkaiteje - Skanūs receptai ir naudingi patarimai

Raudonoji Paprika: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Raudonoji Paprika: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Kaip Teisingai Valgyti Su Pagaliukais: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Teisingai Valgyti Su Pagaliukais: Patarimai ir Gudrybės

Endivijų salotos receptai: skanios ir sveikos idėjos

Endivijų salotos receptai: skanios ir sveikos idėjos

Pilno grūdo duona: ar ji tikrai sveikesnė? Faktai ir mitai

Pilno grūdo duona: ar ji tikrai sveikesnė? Faktai ir mitai

Pesto padažas: receptai ir naudojimas

Pesto padažas: receptai ir naudojimas

Japoniška sriuba su makaronais: pasigaminkite namuose!

Japoniška sriuba su makaronais: pasigaminkite namuose!