
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Bulves išvirti, supjaustyti ir dėti į kepimo indą, ant jų - šiek tiek apvirtą ir pasusmulkintą brokolį, gabaliukais supjaustytą ir apkeptą vištienos krūtinėlę, o tada - voveraites, pakepintas su sviestu, svogūnu bei grietinėle.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.