pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Daržovių troškinys su kiaulės kojytėmis: receptas

Daržovių troškinys su kiaulės kojytėmis: receptas

Kiniška Sriuba su Baltaisiais Grybais: Autentiškas Receptas

Kiniška Sriuba su Baltaisiais Grybais: Autentiškas Receptas

Labai Paprasti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Labai Paprasti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Žaliasis pesto padažas: Aromatingas priedas prie makaronų ir ne tik

Žaliasis pesto padažas: Aromatingas priedas prie makaronų ir ne tik

Rūkytų Mėsos Gaminių Gamybos Technologija

Rūkytų Mėsos Gaminių Gamybos Technologija

Geriausias Vistienos Užkepėlės Receptas - Kaip Pasigaminti Tobulą Patiekalą

Bulves išvirti, supjaustyti ir dėti į kepimo indą, ant jų - šiek tiek apvirtą ir pasusmulkintą brokolį, gabaliukais supjaustytą ir apkeptą vištienos krūtinėlę, o tada - voveraites, pakepintas su sviestu, svogūnu bei grietinėle.

Geriausias Vistienos Užkepėlės Receptas - Kaip Pasigaminti Tobulą Patiekalą

Efektyvūs jaukų receptai žūklei Lietuvoje

Efektyvūs jaukų receptai žūklei Lietuvoje

Jūros velnio kepsnys: receptas ir kulinariniai atradimai

Jūros velnio kepsnys: receptas ir kulinariniai atradimai

Vakarienė su įspūdinga panorama restorane „XII“ Klaipėdoje

Vakarienė su įspūdinga panorama restorane „XII“ Klaipėdoje

Bulvių pardavimas Kėdainių rajone: ūkininko iššūkiai ir viltys

Bulvių pardavimas Kėdainių rajone: ūkininko iššūkiai ir viltys

Traškūs ir aštrūs marinuoti agurkai: geriausias receptas

Traškūs ir aštrūs marinuoti agurkai: geriausias receptas

Sveikuoliški bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Sveikuoliški bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Sultingi kiaulienos kepsniai su pomidorais ir sūriu: lengvai pagaminami!

Sultingi kiaulienos kepsniai su pomidorais ir sūriu: lengvai pagaminami!

Kepti obuoliai orkaitėje: receptai ir maistinė vertė

Kepti obuoliai orkaitėje: receptai ir maistinė vertė

Aliejuje Keptos Gėlės: Receptas Ir Patarimai

Aliejuje Keptos Gėlės: Receptas Ir Patarimai

Greiti ir Pigūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Greiti ir Pigūs Pietūs: Receptai Kiekvienai Dienai

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Filė Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Filė Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Mėsos Sriubos Kaloringumas ir Receptai

Mėsos Sriubos Kaloringumas ir Receptai

Vistienos krūtinėlė apvyniota šonine

Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.

Vistienos krūtinėlė apvyniota šonine