pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Bijūnų žiedlapių arbatos nauda: nuo senovės tradicijų iki šiuolaikinio vartojimo

Bijūnų žiedlapių arbatos nauda: nuo senovės tradicijų iki šiuolaikinio vartojimo

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Kiaulienos pažandė virta: sudėtis, maistinė vertė ir įvairovė

Kiaulienos pažandė virta: sudėtis, maistinė vertė ir įvairovė

Kaip Paruošti Keptas Jautienos Kepenėles?

Tikrai šviežios ir kokybiškos kepenėlės šaldtuve gali būti laikomos 1-2 dienas, tad, jeigu nusipirkote didesnį kiekį kepenėlių arba neketinate jų gaminti iškart, verčiau užšaldykite.

Kaip Paruošti Keptas Jautienos Kepenėles?

Makaronai su krevetėmis: receptai kiekvienai dienai ir ypatingoms progoms

Makaronai su krevetėmis: receptai kiekvienai dienai ir ypatingoms progoms

Vištienos Iešmeliai su Medumi Orkaitėje: Lengvas Receptas Jūsų Stalui

Vištienos Iešmeliai su Medumi Orkaitėje: Lengvas Receptas Jūsų Stalui

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Sūriu: Receptas ir Patarimai

Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai su Sūriu: Receptas ir Patarimai

Purios rozyte bemielės bandelės su kumpiu: receptas ir patarimai

Purios rozyte bemielės bandelės su kumpiu: receptas ir patarimai

Ką Valgyti Pusryčiams Laikantis Dietos?

Ką Valgyti Pusryčiams Laikantis Dietos?

Gardus plovas greitpuodyje: receptas ir patarimai

Gardus plovas greitpuodyje: receptas ir patarimai

Varškės Virtinių Receptas: Tradicinis Skonis Jūsų Virtuvėje

Varškės Virtinių Receptas: Tradicinis Skonis Jūsų Virtuvėje

Keksiukai su bananais ir uogomis - gardūs ir sveikuoliški receptai

Keksiukai su bananais ir uogomis - gardūs ir sveikuoliški receptai

Trolių Pica Akademijoje: Kūrybiškas Būdas Pamaitinti Mažuosius

Trolių Pica Akademijoje: Kūrybiškas Būdas Pamaitinti Mažuosius

Karamelizuoti svogūnai: kaip pasigaminti tobulus?

Karamelizuoti svogūnai: kaip pasigaminti tobulus?