Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Kiekvieną šnicelį pamirkykite kiaušinio plakinyje įberkite žiupsnelį druskos , pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Kad sutaupytumėte laiko ir pastangų, mėsininkams ir kitiems viešojo maitinimo specialistams, dirbantiems su mėsa, puikiai tinka elektrinis arba tradicinis kaulų pjūklas.