pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sumuštinis su Sūriu: Kalorijos ir Sveikesnės Alternatyvos

Sumuštinis su Sūriu: Kalorijos ir Sveikesnės Alternatyvos

Kaip Patikrinti Karšti Kepimui: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kaip Patikrinti Karšti Kepimui: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kaip Iškepti Tobulus Naminiai Kotletai Keptuvėje?

Sviestą sumaišome su prieskoniais ir žalumynais, dedame ant maistinės plėvelės, susukame į storesnę virvelę, dedame į šaldiklį porai valandų arba paliekame pernakt sustingti.

Kaip Iškepti Tobulus Naminiai Kotletai Keptuvėje?

3 greiti ir pigūs pietų receptai

3 greiti ir pigūs pietų receptai

Kaip Virti Vištienos Šlauneles: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Vištienos Šlauneles: Receptai ir Patarimai

Pica Su Kiaušiniu: Kulinarinės Variacijos Ir Tradicijų Interpretacijos Lietuvoje

Pica Su Kiaušiniu: Kulinarinės Variacijos Ir Tradicijų Interpretacijos Lietuvoje

Lašiša Vaikams: Kada Pradėti ir Kaip Paruošti?

Lašiša Vaikams: Kada Pradėti ir Kaip Paruošti?

Valerijono arbata nėštumo metu: nauda ir rizika

Valerijono arbata nėštumo metu: nauda ir rizika

Kiaulienos kainos Lietuvoje: apžvalga ir patarimai, kaip sutaupyti

Kiaulienos kainos Lietuvoje: apžvalga ir patarimai, kaip sutaupyti

Lietiniai su varške ir špinatais: gardūs receptai

Lietiniai su varške ir špinatais: gardūs receptai

Kaip tinkamai išvirti spagečius: receptai ir patarimai

Kaip tinkamai išvirti spagečius: receptai ir patarimai

Kepimo Soda Ar Kepimo Milteliai: Kaip Teisingai Naudoti Ir Ką Svarbu Žinoti

Kepimo Soda Ar Kepimo Milteliai: Kaip Teisingai Naudoti Ir Ką Svarbu Žinoti

Grybų Padažas Prie Mėsos - Tobulas Derinys Jūsų Stalui

250 gramų pievagrybių arba kitų mėgiamų grybų 100 mililitrų pieno arba grietinėlės, apytikriai 1 vienetas svogūnų 1 šaukštas sviesto 1 žiupsnelis juodųjų pipirų 1 šaukštas kvietinių miltų pagal skonį druskos.

Grybų Padažas Prie Mėsos - Tobulas Derinys Jūsų Stalui

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?