pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vistiena ir makaronai: 5 lengvi receptai jūsų pietums

Vistiena ir makaronai: 5 lengvi receptai jūsų pietums

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Načios yra meksikietiškas užkandis, ruošiamas iš pašildytų tortilijų traškučių su įvairiais priedais - sūriu, kepinta mėsa, pupelėmis, svogūnais, pomidorais, paprikomis ir kt.

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Nerafinuoto Avokadų Aliejaus Nauda: Natūralus Eliksyras Jūsų Grožiui ir Sveikatai

Nerafinuoto Avokadų Aliejaus Nauda: Natūralus Eliksyras Jūsų Grožiui ir Sveikatai

Saponifikuotas Alyvuogių Aliejus Gamyba: Natūralumo Paieškos

Saponifikuotas Alyvuogių Aliejus Gamyba: Natūralumo Paieškos

Vištienos Apkepas su Kiaušiniu: Receptas ir Variacijos

Vištienos Apkepas su Kiaušiniu: Receptas ir Variacijos

Ką daryti su sena duona: patarimai ir receptai

Ką daryti su sena duona: patarimai ir receptai

Kaip Palengvinti Gerklės Skausmą Valgant: Patarimai ir Rekomendacijos

Kaip Palengvinti Gerklės Skausmą Valgant: Patarimai ir Rekomendacijos

Tobuli receptai su kakava: nuo klasikinių desertų iki gurmaniškų gėrimų

Tobuli receptai su kakava: nuo klasikinių desertų iki gurmaniškų gėrimų

Dukano dieta: ar ji veiksminga ir saugi? Knygos apžvalga

Dukano dieta: ar ji veiksminga ir saugi? Knygos apžvalga

Kaip valgyti persimonus: patarimai ir receptai

Kaip valgyti persimonus: patarimai ir receptai

Kaip atskirti jauną vištą nuo senos

Kaip atskirti jauną vištą nuo senos

Kaip ilgai galima valgyti žuvį po įsigijimo: patarimai ir receptai

Kaip ilgai galima valgyti žuvį po įsigijimo: patarimai ir receptai

Vistienos Makaronų Sriuba - Gardžiausias Receptas ir Nauda Sveikatai

Jo sudėtyje vien natūralūs ingredientai, jokių skonio ar kvapo stipriklių jūros druska, dehidratuotos daržovės 32 morkos, pastarnokai, svogūnai, bulvės, salierų šaknys, pomidorai, porai, paprikos, petražolių lapai , cukrus, gelsvės, juodieji pipirai, ciberžolės, česnakai, krapai.

Vistienos Makaronų Sriuba - Gardžiausias Receptas ir Nauda Sveikatai

Jautienos kepsnys su marinatu

Į The Original Worcestershire Sauce sudėtį įeina miežių salyklo actas, spirito actas, melasos sirupas, cukrus, druska, ančiuviai, tamarindų ekstraktas, svogūnai, česnakai ir prieskoniai sojų padažas, citrinų sultys, pikuliai ir pipirai.

Jautienos kepsnys su marinatu

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

7 Mėnesių Kūdikio Mityba: Viskas, Ką Turite Žinoti

7 Mėnesių Kūdikio Mityba: Viskas, Ką Turite Žinoti

Pasišlykštėjimo mėsai priežastys

Pasišlykštėjimo mėsai priežastys

Moliūgų košė: nuo klasikos iki egzotikos

Moliūgų košė: nuo klasikos iki egzotikos