
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
4 vienetai tortilijų 200 gramų sūrio 200 gramų virto kumpio rūkyto ar kitos mėgiamos mėsos 200 gramų kreminio sūrio 1 saujelė vyšninių pomidorų 1 vienetas svogūnų nedidelio 1 vienetas agurkų trumpavaisio 2 šaukštai majonezo 8 lapai salotų pagal skonį maltų juodųjų pipirų.
Jos receptas įkvėpta samerikietiškos klasikos mushroom wild rice soup , tik vietoje laukinių ryžių rinkomės prieinamesnius ruduosius ryžius, bet, žinoma, galite naudoti ir ilgagrūdžius baltus, tada virti pakaks trumpiau.