pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Morkų Pyragas su Ruduoju Cukrumi: Tobulas Receptas

Morkų Pyragas su Ruduoju Cukrumi: Tobulas Receptas

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Kalorijos ir maistinė vertė: viskas, ką reikia žinoti

Kaip paskrudinti batoną orkaitėje: receptai ir patarimai

Kaip paskrudinti batoną orkaitėje: receptai ir patarimai

Žiemos salotos su obuoliais: receptų įvairovė

Žiemos salotos su obuoliais: receptų įvairovė

Troškinys su Faršu: Skanūs ir Sotūs Receptai

Troškinys su Faršu: Skanūs ir Sotūs Receptai

Ar Vynuogės Yra Sveika: Maistinė Vertė, Nauda ir Patarimai

Ar Vynuogės Yra Sveika: Maistinė Vertė, Nauda ir Patarimai

Vaikystės Skonio Mielinis Pyragas: Receptas, Priminsiantis Namus

Vaikystės Skonio Mielinis Pyragas: Receptas, Priminsiantis Namus

Nenusigręžkite nuo Žuvų Taukų: Nauda, Kurios Negalima Ignoruoti

Nenusigręžkite nuo Žuvų Taukų: Nauda, Kurios Negalima Ignoruoti

Užkepta vištienos krūtinėlė - Skanu ir paprasta receptas

Jei turite mėsos termometrą, praėjus 15-iai kepimo minučių pradėkite juo tikrinti - krūtinėlė bus iškepusi, kai temperarūra storiausioje kepsniuko vietoje sieks 75 laipsnius.

Užkepta vištienos krūtinėlė - Skanu ir paprasta receptas

Paprasti Kiaulienos Kotletai: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Paprasti Kiaulienos Kotletai: Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Keksiukai krepšinio kamuolio tema: receptas ir dekoravimo idėjos

Keksiukai krepšinio kamuolio tema: receptas ir dekoravimo idėjos

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Skaniausių Kibinų Receptas: Pasigaminkite Patys!

Skaniausių Kibinų Receptas: Pasigaminkite Patys!

Nepakankama Mityba: Pasekmes, Priežastys ir Gydymo Būdai

Nepakankama Mityba: Pasekmes, Priežastys ir Gydymo Būdai