Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.
1 morką stambiai supjausčiau ir subėriau į keptuvę šiek tiek pakepus svogūnams, ir toliau kepiau kartu, vėliau subėriau smulkintą česnaką ir toliau dariau kaip recepte.
Senieji valgyklos o gal vistik kavinukės, nes ji visai ne tokia valgykla, kurią prisimenu iš savo mokyklos laikų darbuotojai nusprendė daugiau nebetęsti savo darbo, tai jų vietą pakeitė vyrukas, kuris paskutiniu metu jau dirbo padėjėju, tai patvarkydavo klases pasibaigus pamokoms, tai kondicionierius įjungdavo ar išjungdavo ir pan.