pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mėsos Paruošimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Mėsos Paruošimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Geriausi obuolių pyrago receptai

Geriausi obuolių pyrago receptai

Rūkytos lašišos sriuba: receptas ir gaminimo ypatumai

Rūkytos lašišos sriuba: receptas ir gaminimo ypatumai

Vorų Mityba ir Pavojai: Faktai ir Mitai

Vorų Mityba ir Pavojai: Faktai ir Mitai

Vistienos Suktinukai su Grybais - Skanių Receptų Kolekcija

Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.

Vistienos Suktinukai su Grybais - Skanių Receptų Kolekcija

Paštetas su trumais: gurmaniškas receptas

Paštetas su trumais: gurmaniškas receptas

Cukinijų Marinavimo Receptai: Nuo Greitojo Iki Žiemos

Cukinijų Marinavimo Receptai: Nuo Greitojo Iki Žiemos

Jautienos meninė be kaulo receptai: kulinarinis paveldas ir šiuolaikinės tendencijos

Jautienos meninė be kaulo receptai: kulinarinis paveldas ir šiuolaikinės tendencijos

Augalinė mityba: tendencijos, mitai ir perspektyvos

Augalinė mityba: tendencijos, mitai ir perspektyvos

Keptų Obuolių Nauda: Kodėl Verta Juos Įtraukti į Mitybą?

Keptų Obuolių Nauda: Kodėl Verta Juos Įtraukti į Mitybą?

Mityba sergant policistinių kiaušidžių sindromu: ką valgyti ir ko vengti?

Mityba sergant policistinių kiaušidžių sindromu: ką valgyti ir ko vengti?

Kaip pasigaminti purius ir sultingus kotletus: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip pasigaminti purius ir sultingus kotletus: žingsnis po žingsnio receptas

Purūs blynai su varške be kiaušinių: gardus receptas

Purūs blynai su varške be kiaušinių: gardus receptas

Obuolių košės receptas žiemai: išsaugokite vasaros skonį!

Obuolių košės receptas žiemai: išsaugokite vasaros skonį!

Vegetariški sumuštiniai su grybais: receptai ir idėjos

Vegetariški sumuštiniai su grybais: receptai ir idėjos

Kaip Naudoti Arbatmedžio Aliejų: Išsamus Vadovas

Kaip Naudoti Arbatmedžio Aliejų: Išsamus Vadovas

Kaip parašyti kartinį receptą

Kaip parašyti kartinį receptą

Sausainių "Gaidelis" Sudėtis ir Skonių Įvairovė

Sausainių "Gaidelis" Sudėtis ir Skonių Įvairovė

Jalapeno pipirų marinavimas ir džiovinimas: išsaugokite vasaros skonį žiemai

Jalapeno pipirų marinavimas ir džiovinimas: išsaugokite vasaros skonį žiemai