pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiek laiko virti kopūstus: patarimai ir receptai

Kiek laiko virti kopūstus: patarimai ir receptai

Arbatos su cukrumi poveikis organizmui

Arbatos su cukrumi poveikis organizmui

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Šašlykų kepimo tradicijos Nidoje: nostalgija ir vasaros skonis

Lengvos pankolių ir apelsinų salotos: puikus derinys jūsų stalui

Lengvos pankolių ir apelsinų salotos: puikus derinys jūsų stalui

Traškūs agurkai žiemai: marinuojame su garstyčiomis!

Traškūs agurkai žiemai: marinuojame su garstyčiomis!

Levandų Eterinio Aliejaus Nauda: Aromaterapijos Legenda

Levandų Eterinio Aliejaus Nauda: Aromaterapijos Legenda

Marinuoti Burokėliai su Obuoliais: Gaivus Skonis ir Aromatas

Marinuoti Burokėliai su Obuoliais: Gaivus Skonis ir Aromatas

Naminiai Tortai: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Naminiai Tortai: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Vaidos Kurpienės patarimai: naminę bemielę duoną išsikepti paprasta!

Vaidos Kurpienės patarimai: naminę bemielę duoną išsikepti paprasta!

Plovo Prieskoniai: Receptai ir Paslaptys

Plovo Prieskoniai: Receptai ir Paslaptys

Tobuli kepti vištų sparneliai: receptai su įvairiais marinatais

Tobuli kepti vištų sparneliai: receptai su įvairiais marinatais

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai

Šonkauliukų marinavimas: paslaptys ir patarimai

Naminis pomidorų padažas pagal Beatą: paprastas ir skanus receptas

Naminis pomidorų padažas pagal Beatą: paprastas ir skanus receptas

Duonos ir žaidimų: Romėnų pramogų esmė ir reikšmė

Duonos ir žaidimų: Romėnų pramogų esmė ir reikšmė

Cukraus Masė: Receptas ir Patarimai Tortų Dekoravimui

Cukraus Masė: Receptas ir Patarimai Tortų Dekoravimui

Konservuotos Vyšnios: Receptai Gurmanams

Konservuotos Vyšnios: Receptai Gurmanams

Veganiški Cukinijų Blyneliai: Lengvas ir Skanus Receptas

Veganiški Cukinijų Blyneliai: Lengvas ir Skanus Receptas

Kalorijos ir mityba: ką svarbu žinoti

Kalorijos ir mityba: ką svarbu žinoti