
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Beje, galite vištieną pamerkti ir iš anksto, tik tada laikykite dubenį su vištiena ne kambario temperatūroje, o šaldytuve ir geriau nelaikykite ilgiau negu 5-6 valandų, nes vištiena bus per sūri.
1 stiklinė sultinio arba vandens, arba pieno 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštas grietinės kupino pagal skonį druskos 1 žiupsnelis pipirų.
Taip pat svarbu žiūrėti, kaip ją ruošiame, nes reikia vengti pridegusios mėsos, nes ji yra kancerogeniška; padažų dėl tuščių kalorijų kiekio ir žalios mėsos dėl pavojų sveikatai, su kuriais susiduriame.