pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip pasigaminti obuolių sūrį namuose: žingsnis po žingsnio

Kaip pasigaminti obuolių sūrį namuose: žingsnis po žingsnio

Antis rankovėje: kepimo laikas ir temperatūra

Antis rankovėje: kepimo laikas ir temperatūra

Lašišos Kotletai iš Faršo: Lengvai Paruošiami ir Pilni Omega-3!

Lašišos Kotletai iš Faršo: Lengvai Paruošiami ir Pilni Omega-3!

Sumuštiniai Orkaitėje su Kiaušiniu: Nuo Klasikos Iki Modernių Variacijų

Sumuštiniai Orkaitėje su Kiaušiniu: Nuo Klasikos Iki Modernių Variacijų

Vištienos ir lęšių troškinio receptai

Vištienos ir lęšių troškinio receptai

Rozmarinų Eterinis Aliejus: Naudojimas, Savybės ir Poveikis

Rozmarinų Eterinis Aliejus: Naudojimas, Savybės ir Poveikis

Kaip ilgiau išlaikyti duoną šviežią: patarimai ir gudrybės

Kaip ilgiau išlaikyti duoną šviežią: patarimai ir gudrybės

Saldūs Receptai Kiekvienai Progaiai

Saldūs Receptai Kiekvienai Progaiai

Paštetas Nėštumo Metu: Ką Reikia Žinoti

Paštetas Nėštumo Metu: Ką Reikia Žinoti

Sluoksniuotas Maskarponės Desertas: Receptai ir Idėjos

Sluoksniuotas Maskarponės Desertas: Receptai ir Idėjos

Darbo Pasiūlymai Mėsos Fabrikuose Vilniuje

Darbo Pasiūlymai Mėsos Fabrikuose Vilniuje

Pomidorų padažas sportuojant: nauda ir žala

Pomidorų padažas sportuojant: nauda ir žala

Duona su lašinukais: senovinis receptas ir šiuolaikinės interpretacijos

Duona su lašinukais: senovinis receptas ir šiuolaikinės interpretacijos

Sveiki receptai: skanu, lengva ir naudinga

Sveiki receptai: skanu, lengva ir naudinga

Moliūgų Marinavimas Žiemai: Gardūs Receptai

Moliūgų Marinavimas Žiemai: Gardūs Receptai

Spanguolių nauda sveikatai: nuo širdies iki šlapimo takų

Spanguolių nauda sveikatai: nuo širdies iki šlapimo takų

Viščiukų ir vištų auginimo technologijos

Viščiukų ir vištų auginimo technologijos

Kaip išplakti vištienos kiaušinio baltymą: patarimai ir gudrybės

Kaip išplakti vištienos kiaušinio baltymą: patarimai ir gudrybės