Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Pri si skai čiau bega les recep tų, bet nė vie nas neti ko, todėl kaž ką pri kū riau savo ir gavo si net gi labai gerai Beje, nema ny kit, kad vynas pada žui tin ka bet koks nau do kit, tokį, kokį ir patys mie lai ger tu mė te.
Mėginau spėlioti, ar čia lietuviškas klimatas netinkamas mėsinių galvijų būtent tų, kurių mėsa tinkama steikams auginimui, o gal pašaras ne toks, o gal patys ūkininkai nespėja koja kojon su augančiu kokybiškos jautienos poreikiu.
Ko reikia 4-6 žmonėm 2kg sausai brandintos kulninės 350g morkų 350g svogūnų 350g salierų stiebų 500g saldžiosios paprikos 2 čili pipirų saujos lauro lapų 450g pomidorų savo sultyse 0.