pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos Krūtinėlės Kepsniai Tešloje - Gardūs Receptai ir Gaminimo Patarimai

Orkaitėje kepti vištienos kepsneliai su sūriu

Jums reikės:

  • 500 gramų vištienos krūtinėlės;
  • 1 cukinija;
  • 50 gramų mocarelos sūrio;
  • 1 kiaušinis;
  • šiek tiek pieno;
  • naminiai džiūvėsėliai;
  • alyvuogių aliejus;
  • druska ir pipirai.

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlę supjaustykite storesniais griežinėliais, išilgai pjūvio padarykite duobutę, kad gautumėte nedidelę kišenę.

Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje keletą minučių su trupučiu aliejaus su druska. Iškepus išimkite, perkelkite į dubenį ir atvėsinkite. Į paliktą vištienos kepsnio kišenę įdėkite gabalėlį cukinijos ir gabalėlį mocarelos.

Dubenyje išplakite kiaušinį su trupučiu pieno ir žiupsneliu druskos, mėsos kepsnelius iš pradžių aptepkite kiaušiniu, o po to apvoliokite džiūvėsėliais, ypač gerai apvoliokite tą vietą, kur padarėte pjūvį. Galite mėsą apvolioti du kartus.

Taip paruoštus vištienos kepsnelius išdėliokite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, įpilkite alyvuogių aliejaus (kiekvieną gabalėlį apšlakstykite) ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, visada vadovaukitės savo orkaite – kepimo laiką ir temperatūrą galite reguliuoti pagal savo poreikius. Kiekvienas žmogus geriausiai išmano savo orkaitę.

Patiekite su pasirinktu garnyru.

Vištienos kepsneliai su česnaku

Jums reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės;
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus;
  • 40 g sviesto;
  • laiškiniai česnakai;
  • 200 g šviežių grybų;
  • 1 valgomas šaukštas paprastų miltų;
  • 300 ml plaktos grietinėlės;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • jei nededate laiškinio česnako, petražoles dėkite kepimo pabaigoje.

Gaminimo eiga:

Krūtinėles nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, keptuvėje įkaitinkite sviestą, aliejų ir apkepkite krūtinėles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 min. Išimkite krūtinėlę iš keptuvės ir į tą pačią keptuvę suberkite griežinėliais pjaustytus grybus ir laiškinius česnakus ir kepkite 2-3 minutes.

Po minutės suberkite miltus, grietinėlę, prieskonius ir viską gerai išmaišykite, suberkite apkeptas krūtinėlėmis ir dar pakepinkite 5 minutes ant silpnos ugnies. Patiekite su ryžiais arba makaronais.

Vištienos ir mocarelos kepsneliai

Atsispausdinti

Porcijos: 2-3 porcijos (15 kepsnelių) Paruošimo laikas: 45 min.

½ vištos krūtinėlės (250 g)
½ svogūno
ryšelio krapų
5-6 svogūnų laiškų
1 morkos
1 rutuliuko (125 g) mocarelos
1 kiaušinio
2 valg. š. majonezo
½ stiklinės (70 g) miltų
1 arb. š. druskos
½ arb. š. šviežiai grūstų juodųjų pipirų

alyvuogių aliejaus (kepimui)

Vistienos krutineles kepsniai tesloje

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos kepsneliai su krakmolu” rasta receptų 1000Vištienos kepsniukai - blyneliaiSpalvingas orkaitėje keptas vištienos kepsnys su daržovėmis ir sūriu

VIŠTIENOS KEPSNIAI SU TRAŠKIA SŪRIO PLUTELE

4 porcijoms reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės filė gabalėlių
  • Druskos, pipirų
  • 50 g miltų
  • 50 g džiūvesėlių
  • 2 kiaušinių
  • 80 g brandinto kietojo sūrio „Memel Grand Reserve 18”
  • 80 g brandinto kietojo sūrio „Memel Prussia”
  • Aliejaus kepimui
  • Šviežio baziliko | Patiekimui

Pomidorų padažui reikės:

Gaminame:

  1. Vištienos krūtinėlės filė išmušame mėsos muštuku iki maždaug 1 cm storio kepsnių, pabarstome druska ir pipirais.
  2. Sutarkuojame sūrį „Memel Grand Reserve 18” ir pusę jo kiekio sumaišome su džiūvėsėliais, žiupsneliu druskos ir pipirų.
  3. Pasiruošiame tris žemus indus. Į vieną iš jų beriame džiūvesėlių ir sūrio mišinį, į antrą – miltus, į trečią dedame kiašinius ir juos išplakame.
  4. Vištienos kepsnius voliojame miltuose, tuomet merkiame į kiaušinių plakinį ir galiausiai apvoliojame džiūvėsėlių – sūrio mišinyje.
  5. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame vištienos kepsnius ir apkepame po 3 – 4 minutes iš abiejų pusių. Apkepusią vištieną dedame ant popierinių rankšluosčių, kurie sugers riebalų perteklių.
  6. Ruošiame pomidorų padažą: į keptuvę pilame aliejaus, įtarkuojame česnaką, beriame raudonėlį ir pakepiname minutę. Tuomet supilame pomidorus, beriame druskos ir pipirų ir kaitiname ant vidutinės kaitros 15 min.
  7. Vištienos kepsnius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepame juos pomidorų padažu ir gausiai pabarstome tarkuotu „Memel Prussia” sūriu bei likusia dalimi tarkuoto „Memel Grand Reserve 18” sūrio.
  8. Kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
  9. Patiekdami pabarstome smulkintais šviežio baziliko lapeliais.

Reklama sukurta bendradarbiaujant su “Vilkyškių pienine“.

Ankstesnis įrašasNaujesnis įrašas

Rašyti komentarą Cancel reply

Vištienos krūtinėlės, keptos skanioje tešloje. Daug geriau nei klasikinis šnicelis

Vištienos krūtinėlė yra viena iš populiariausių mėsos rūšių. Nėra ko stebėtis, jų šilumos atstatymas keptuvėje dažniausiai užtrunka vos kelias minutes ir kartu su šia tešla nesunkiai atstoja bet kurį kepsnį. Tešla, kurios receptą pristatome šiandien, pasitarnaus ir kaip marinatas , kuris užtikrins, kad mėsos gabaliukai bus idealiai minkšti ir kepdami nepraras nė lašo sulčių. Jei ir jūs sloguojate nuo šio patiekalo, nedvejodami jį paruoškite.