pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Apie Sausų Pusryčių Sudėtį: Ką Svarbu Žinoti

Apie Sausų Pusryčių Sudėtį: Ką Svarbu Žinoti

Kaip Tinkamai Kepti Jautieną Ant Grotelių?

Taip pat patartina rinktis įvairias aromatizuotas, šviežiai maltas druskas, kurios itin paryškina mėsos skonį , pasakoja prekybos tinklo IKI maisto ekspertė Aistė Rasmussen.

Kaip Tinkamai Kepti Jautieną Ant Grotelių?

Stirnienos Šašlykas: Receptai ir Marinatai

Stirnienos Šašlykas: Receptai ir Marinatai

Naminis citrininis pyragas: paprastas ir skanus receptas

Naminis citrininis pyragas: paprastas ir skanus receptas

Picos iš mielinės tešlos receptai

Picos iš mielinės tešlos receptai

Nerafinuoto Kokosų Aliejaus Nauda: Sveikata, Oda ir Plaukai

Nerafinuoto Kokosų Aliejaus Nauda: Sveikata, Oda ir Plaukai

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda

Beatos virtuvė: kepti burokėliai su ypatingu skoniu

Beatos virtuvė: kepti burokėliai su ypatingu skoniu

Gurmaniškos salotos: kiaulės liežuvis nustebins jūsų svečius

Gurmaniškos salotos: kiaulės liežuvis nustebins jūsų svečius

Kaip Pasigaminti Trintą Sriubą: Receptai ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Trintą Sriubą: Receptai ir Patarimai

Žagarėliai su Varške: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Žagarėliai su Varške: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Makaronai su trintais pomidorais ir faršu: paprastas ir gardus receptas

Makaronai su trintais pomidorais ir faršu: paprastas ir gardus receptas

Traškūs marinuoti agurkai: receptas su ciberžole ir patarimai, kaip išsaugoti traškumą

Traškūs marinuoti agurkai: receptas su ciberžole ir patarimai, kaip išsaugoti traškumą

Šakotis: Tradicinis Lietuviškas Šventinis Gardėsis

Šakotis: Tradicinis Lietuviškas Šventinis Gardėsis

Moliūgų blynai su kefyru: gardus ir paprastas receptas

Moliūgų blynai su kefyru: gardus ir paprastas receptas

Sumuštiniai su Fetos Sūriu: Receptai

Sumuštiniai su Fetos Sūriu: Receptai

Veganiška virtuvė: Knyga pilna skanių ir paprastų receptų

Veganiška virtuvė: Knyga pilna skanių ir paprastų receptų