pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Čili pipirų marinavimas su medumi: receptai ir patarimai

Čili pipirų marinavimas su medumi: receptai ir patarimai

Makaronų Brandinimo Talpykla Technologija: Viskas, Ką Turite Žinoti

Makaronų Brandinimo Talpykla Technologija: Viskas, Ką Turite Žinoti

Spalvotos tvenkinių žuvys: rūšys ir ypatybės

Spalvotos tvenkinių žuvys: rūšys ir ypatybės

Jautienos Išpjova: Kaina ir Kokybė

Jautienos Išpjova: Kaina ir Kokybė

Duona Lietuvių Liaudies Kūryboje: Simbolika Ir Reikšmė

Duona Lietuvių Liaudies Kūryboje: Simbolika Ir Reikšmė

Greitos vakarienės receptai šeimai

Greitos vakarienės receptai šeimai

Ką valgyti su vištienos kariu

Ką valgyti su vištienos kariu

Ypatingi mitybos įpročiai

Ypatingi mitybos įpročiai

Mityba kovojant su akne: produktai, kurių reikėtų vengti ir įtraukti į racioną

Mityba kovojant su akne: produktai, kurių reikėtų vengti ir įtraukti į racioną

Kaip kepti steiką keptuvėje - patarimai ir gudrybės

Išmėginę įvairias brandinimo trukmes, parduotuvės šeimininkai tvirtina, kad pats tinkamiausias laikas jautienai bręsti 40 dienų, nors nesugestų mėsa, brandinimo spintoje išbuvusi net ir pusmetį.

Kaip kepti steiką keptuvėje - patarimai ir gudrybės

Marcipano masės receptai: nuo paprastų iki įmantrių

Marcipano masės receptai: nuo paprastų iki įmantrių

Airiška Kava: Istorija, Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Airiška Kava: Istorija, Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Sotus ir Skanus Troškinys su Kopūstais: Išbandyti Receptai

Sotus ir Skanus Troškinys su Kopūstais: Išbandyti Receptai

Traškūs marinuoti patisonai su agurkais: puikus priedas prie stalo

Traškūs marinuoti patisonai su agurkais: puikus priedas prie stalo

Meze Restoranas Vilniuje: Dienos Pietų Meniu Apžvalga

Meze Restoranas Vilniuje: Dienos Pietų Meniu Apžvalga